İstanbul Avrupa Danışman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Danışman
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Hun Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

SİTE PROJEMİZİN HAVUZUNDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAY-BAYAN DANIŞMA HAVUZ PERSONELİ ALINACAKTIR. Başvuru:Şahin DEMİRCİ :0530 010 37 34..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Berke Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı

Berke Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı - Bakırköy'de bulunan ofisimize; Tesettürlü Tesettürsüz 30 - 45 yaş arası, Bakırköy ve çevresinde oturan, öz güveni yüksek, çalışkan disiplinli, iletişim becerisi yüksek, güler yüzlü dinamik, enerjik sabırlı, dış görünüşüne önem veren, ikna kabil..

*** KİMLİKSİZ PERSONELLER ARIYORUZ *** İSTANBUL ANADOLU YAKASI SULTANBEYLİ, KURTKÖY ÜMRANİYE ,DUDULLU ÇEKMEKÖY BÖLGELERİNDE ACİL BAŞLAYACAK OLAN SİTE ve ŞANTİYE PROJEMİZE ACELE 15 KİŞİ 2 GÜNDÜZ 2 GECE 2 İZİN VARDİYE İLE 175O MAAŞ +185 YOL+AGİ +SGK SİSTEMİYLE KİMLİKSİZ PERS..

İstanbul Avrupa / Fatih Sesa Group

SULTANGAZİ - ARNAVUTKÖY ve G.O.P da ki SİTE - ŞANTİYE Projelerimize Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1700 Ort. + Ye..

İstanbul Avrupa / Avcılar Tureyd

Yurt Dışı Bağlantılı, Sektörde Öncü Olmak Üzere Yola Çıktığımız Bu Yolda , TecrübelerimizleConsept Olarak Hiç Bir Gayrimenkul Firmasına Benzemeyen, İlkeleri ve Prensipleri Oturmuş, Aile Ortamında Çalışacağınız Müessesimize, Dürüst Güvenilir ve Güler Yüzlü, KAZANDIR KAZAN MANTIĞINI İçselleştirmiş Tak..

İstanbul Avrupa / Fatih Remax Analiz

İstanbul Avrupa yakasında faaliyet gösteren gayrimenkul danışmanlık ofisimiz için aşağıda belirtilen genel niteliklere uygun “GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI” arıyoruz: • En az lise mezunu, • Kendi işinin patronu olmak isteyen, • Ms Office programlarını (word, excel) bilen, • İnsan ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Englısh Park

ŞİRİNEVLER DE BULUNAN DİL OKULUMUZA ÖĞRENCİ KAYIT KABULDE ,GEREKİRSE SAHADA ÇALIŞACAK TECRÜBELİ VEYA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE -DİKSİYONU DÜZGÜN -DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖNEM VEREN -İKNA KABİLİYETİNE SAHİP -KARİYER HEDEFİ OLAN BAY-BAYAN ARKADAŞLAR ALINACAKTIR.....

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Menqool Emlak Ve Proje Satış A. Ş

Birlikte çalışabileceğimiz bay bayan prezantabl deneyimli emlak danışmanlığı yapabilecek çalışma arkadaşları aramaktayız..

İstanbul Avrupa / Esenler Webimedya

İşin tanımı: Kurumsal firmalara Web Sitesi, Web Yazılım, E-ticaret sitesi, Özel Yazılım Projeleri ve Kurumsal kimlik çalışmaları yapan firmamıza ; * Tercihen B sınıfı ehliyeti olan. ( Ehliyeti olmayan adaylara şöför tahsis edilecektir) * Sabit maaş ve performansa dayalı prim siste..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Sesa Group

YENİ BOSNA PLAZA Projemize Hemen iş imkanı ile çalışabilecek BAY SERTİFİKASIZ GÜVENLİK - GÖZETİM GÖREVLİLERİ aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma ; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1750 + Yemek..