İstanbul Avrupa Danışman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Danışman
İstanbul Avrupa / Zeytinburnu VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

Zeytinburnu bölgesinde bulunan A+ Mağaza projemizde görevlendirilmek üzere 6 gün çalışma 1 gün izin sisteminde (10.00/22.00) görev yapacak çalışma arkadaşları aramaktayız. Maaş : 1.700 + Sgk. 444 1 812...

İstanbul Avrupa / Şişli VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

Şirketimizin Avrupa Yakası ( Sarıyer,Beşiktaş,Şişli,Sultangazi,Arnavutköy,Fatih,Aksaray,Eyüp,Kağıthane,Taksim,Zekeriyaköy) bölgelerinde bulunan projelerimizde görevlendirilmek üzere daha önce güvenlik sektöründe deneyimli çalışma arkadaşları aramaktayız. 444 1 812...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Tepe Servis ve Yönetim A.Ş

Merter'de bulunan İş Merkezi Projemiz için aşağıdaki niteliklere uygun "Danışma Personeli" arayışımız bulunmaktadır -Tercihen Meslek Yüksek Okulu mezunu, -Benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyimli, -Microsoft Office programlarını ve ofis araçlarını çok iyi derecede kullanabile..

İSTANBUL - ŞİRİNEVLER DE METROBÜS YANINDA çağrı merkezi için bayan Müşteri Temsilcileri Alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER; -Tercihen en az orta okul mezunu -Telefonda iletişim ve sunum becerilerini en etkin şekliyle kullanabilen, -Takım çalışmasına yatkın, -iletişim..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sesa Group

ESENYURT BAHÇEŞEHİR de ki SİTE - ŞANTİYE Projelerimize Sertifikasız Güvenlik-Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası - Sabıka kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1750 Ort. + Yemek Avrupa ..

İstanbul Avrupa / Silivri Kobilight Danışmanlık

FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK BİLGİSAYAR KULLANABİLEN DİKSİYONU DÜZGÜN EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU BAYAN EKİP ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR..

İstanbul Avrupa / Silivri Rfn Emlak

silivri de emlak sektöründe faliyet gösteren firmamıza emlak sektöründe deneyimli,bölgeyi bilen bayan eleman alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa İlsem Otomotiv

YEDEK PARÇA TEDARİK OPERASYONUNDA ÇALIŞABİLECEK YEDEK PARÇA KONUSUNDA DENEYİMLİ (TERCİHEN HYUNDAİ, KİA) YEDEK PARÇA KATALOGLARINI KULLANABİLEN, OFİS PROGRAMLARINA HAKİM, TEDARİK SÜREÇLERİNE HAKİM ASKERLİK PROBLEMİ OLMAYAN OFİSTE ÇALIŞACAK ELEMAN..

İstanbul Avrupa / Şişli Kass Grup

2001 YILINDAN İTİBAREN GÜVENLİK SEKTÖRÜNDE,TÜRKİYE'NİN ÖNDE GELEN KURUM VE KURULUŞLARINA BAŞARIYLA HİZMET VEREN ÖNCÜ FİRMAMIZ'IN KADIKÖY,BOSTANCI,KÜÇÜKYALI,MALTEPE,KARTAL,PENDİK,ÇEKMEKÖY,ÜSKÜDAR,SARIGAZİ,SANCAKTEPE,TUZLA,GEBZE,ZEYTİNBURNU,ŞİŞLİ,SULTANGAZİ,ESENLER,ESENYURT,KIRAÇ,BEYLİKDÜZÜ,BAKIRKÖY,..

İstanbul Avrupa / Şişli Kass Grup

İSTANBUL GENELİNDE Kİ PROJELERİMİZDE ÇALIŞABİLECEK SERTİFİKASIZ BAY-BAYAN GÖZETİM VE DANIŞMA PERSONELLERİ ARANMAKTADIR. ANADOLU-AVRUPA YAKASINDAKİ ÇOK SAYIDA PROJELERİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE KİMLİKSİZ GÖZETİM DANIŞMA PERSONELLERİ ALINACAKTIR ACELE ANADOLU YAKASINDA : KADIK..