İstanbul Avrupa Danışman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Danışman
İstanbul Avrupa / Şişli Lufthansa InTouch

Das Service Center Lufthansa InTouch Istanbul ist eine 100-prozentige Tochtergesellschaft der Lufthansa Commercial Holding und wurde im Jahr 2000 gegründet. Gemeinsam mit seinen sieben Schwestergesellschaften bietet Lufthansa InTouch ein umfangreiches Service-Portfolio im Bereich Reise und Logistik ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Okyanus Group

İstanbul genelindeki projelerimizde kurs + hemen iş imkanı ile çalışabilecek acele bay gözetim ve danışman görevlileri aranmaktadır. Ülkemizde en hızlı büyüyen ve gelişen güvenlik sektöründe yılda 350.000 personelin iş imkanına kavuştuğu alanda sizde yerinizi almak istiyorsanız doğru yerdesini..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Plato Grup

20YILDIR EMLAK SEKTÖRÜNDE FALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA DİNAMİK AKTİF PRATİK KARİYER SAHİBİ OLMAYI HEDEFLEYEN GAYRIMENKUL DANIŞMANLARI ARAMAKTAYIZ MAAŞ + %15 PRİM LE SGK EHLİYET ŞARTI ARANMAKTADIR ADRES:ESENYURT MERKEZ..

İstanbul Avrupa / Şişli ALSANCAK GÜVENLİK

ACİL KİMLİKSİZ GÖZETİM DANIŞMANLARI HEM GÜVENLİK KİMLİK KARTI ALMAK , HEM DE KİMLİĞİNİZİ ALANA KADAR VE ALDIKTAN SONRA İŞ İMKANI SAĞLANSIN İSTERMİYDİNİZ? İŞTE SİZE DEV FIRSAT!!!! İSTANBUL ANADOLU VE AVRUPA YAKASI'NDAKİ SİTE,AVM,REZİDANS,PLAZA V.B ..

İstanbul Avrupa / Tümü Sesa Group

KADIKÖY-SANCAKTEPE-ESENYURT-B.DÜZÜ-AVCILAR Projelerimizde Hemen iş imkanı ile çalışabilecek Acele BAY KİMLİKSİZ GÜVENLİK personelleri aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası KADIKÖY - Çalışma ; 8 Saat 3 Vardiya İmkanları; 1700 Toplam ..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Db Gayrimenkul

Gayrimenkul sektörünü bilen, Maslak bölgesine hakim, Tecrübeli veya sektörde çalışmayı kendisine hedef olarak belirlemiş. Maslak bölgesinde bulunan Mashattan - 1453 - Eclipse - Maslak 42 gibi elit projelerde hazır portföy üzerine çalışacak Maslak yakınlarında ikamet eden yada metro güze..