İstanbul Avrupa Danışman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Danışman
İstanbul Avrupa / Şişli 34-06 Danışmanlık

Dış ticaret danışmanlık şirketinde çalışmak üzere , Gıda ve Gıda Takviyesi ürünlerinin Ön Bildirim ve ithalata uygunluk dosyalarını hazırlayabilecek , içerik ve etiket incelemesi yapabilecek iyi derecede İngilizce okuma ve yazması olup iyi derecede bilgisayar kullanabilen takım arkadaşı aranmaktadır..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Century21duru Gayrimenkul

Amerikan gayrimenkul danışmanlığı markası Century21'in BASINEXPRES GÜLBAHAR CADDESİ temsilciliği Duru Gayrimenkul Halkalı Atakent bölgesinde bulunan a-plus konut projelerine çalışacak Aynı zamanda BASINEKSPRES ve civarı için Ticari ve konut çalışabilecek Gayrimenkul dan..

İstanbul Avrupa / Güngören Özel Meltem Hastanesi Ve Doğumevi

Meltem Hastanesi Sağlık Grubu bünyesinde görevlendirilmek üzere; Tercihen sağlık sektöründe olmak üzere en az 1 yıl Çağrı Merkezi deneyimi bulunan Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, Sözlü ve yazılı iletişimi güçlü, ikna kabiliyeti yüksek, Ekip çalışmasına yatkın,..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Eğitim Bilimleri Etüt Merkezi

Kurumumuzun Bakırköy şubesi için en az lise mezunu bay / bayan eğitim danışmanları alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Universal 21

Universal 21 firmasının aktif ilanlarına veya diğer Danışma Görevlisi - Resepsiyonist ilanlarına göz atabilirsiniz.Universal 21 Danışma Görevlisi - Resepsiyonist ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Akademi Grup

Akademi Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Proje Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Akademi Grup Proje Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Özgür Danışmanlık

Özgür Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Özgür Danışmanlık Çağrı Merkezi Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Mek Yapı Gayrimenkul

Beylikdüzü'ndeki 6 Kişilik Ofisimizde bayan danışma Ofis proğramlarına hakim ( world, Excel, PowerPoint ), ilan yükleme telefonlara bakıcak çalışma arkadaşı arıyoruz ·Ofis içindeki bölümlerin günlük temizliğini yapabilecek Misafirlerinin ikramlarını yapabilecek · Diksiyonu d..

İstanbul Avrupa / Tümü DERİ DESEN ETİKET

Genel Nitelikler: • Üniversite Mezunu ( İşletme-İktisat V.B.) • En az 2 yıl tecrübeli, • Yabanci dil bilen(İngilizce), • Tercihen Matbaa ve Ambalaj sektörlerini bilen, • Şatış becerileri yüksek ve ikna yeteneği kuvvetli, • Sıcak satış yapabilecek, • Araştırm..

Pozitera Reklamcılık Ve İletişim Hiz. Tic. A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer İşkur Eğitim Programı Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Pozitera Reklamcılık Ve İletişim Hiz. Tic. A. Ş. İşkur Eğitim Programı Satış Dan..