İstanbul Avrupa Danışman İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Danışman
İstanbul Avrupa / Şişli Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz perakende sektöründe hizmet veren lider kurumsal müşterimiz için aşağıdaki niteliklere uygun ''Mağaza Satış Danışmanı'' arıyoruz. - İstanbul Anadolu veya Avrupa yakasında ikamet eden - En az lise mezunu, - Mağazacılık veya satış konusunda ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü CRT HUMAN

Crt Human firmasının aktif ilanlarına veya diğer Filo Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Crt Human Filo Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Şişli Sesa Group

Sesa Group firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kimliksiz Güvenlik Görevlisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Sesa Group Kimliksiz Güvenlik Görevlisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Sesa Group

Sesa Group firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kimliksiz Güvenlik Gözetim Görevlileri ilanlarına göz atabilirsiniz.Sesa Group Kimliksiz Güvenlik Gözetim Görevlileri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Optimum Grup

Şirket / İş Tanımı Şirketimizde görevlendirilmek üzere ‘AKTİF SAHA SATIŞ TEMSİLCİSİ’ arayışımız mevcuttur. • Sorumlu olunan bölge içerisindeki müşterileri ziyaret etmek, • Aktif sıcak saha pazarlama ve çat kapı müşteri ziyaretleri gerçekleştirmek, • Ürün ve hizmetlerin..

İstanbul Avrupa / Avcılar İkizler Grup

İstanbul Avcılarda bulunan turizm firmamızda yetiştirilmek üzere kariyer hedefleyen genç dinamik takım çalışmasına yatkın çalışma arkadaşları arıyoruz. MAAŞ-YOL-YEMEK-SGK..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sesa Group

KAYAŞEHİR ve TUZLA DERİ ORG. projelerimizde Hemen iş imkanı ile çalışabilecek Acele BAY KİMLİKSİZ GÜVENLİK personelleri aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası KAYAŞEHİR - Çalışma ; 2 gündüz 2 gece 2 izin İmkanları; 1700 + Yemek TUZL..

İstanbul Avrupa / Şişli Sesa Group

SARIYER SİTE projesinde Hemen iş imkanı ile çalışabilecek Acele BAY Kimliksiz GÜVENLİK personelleri aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası Çalışma ; 2 gündüz 2 gece 2 izin İmkanları; 1700 Toplam Bilgi ve İrtibat - 0212.212.90.40 - ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Egemen Grup Gyo

DANIŞMANLIĞINI YAPTIĞIMIZ PROJEMIZİN ŞUBELERİNDE AKTİF FAALİYET GÖSTERECEK MESLEKİ EĞİTİMLERİ VERİLMEK ÜZERE; İKİLİ İLİŞKİLERE ÖNEM VEREN, EMPATİ KURABİLEN, GELİŞİME AÇIK VE YENİLİKÇİ, İŞ TAKİBİ VE SONUÇLANDIRMA YETENEĞİNE SAHİP BAY - BAYAN PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR Çalışma Şartları:..