İstanbul Avrupa Depo Sevkiyat İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Depo Sevkiyat
İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Dayco Metal

Paslanmaz mutfak banyo aksesuarları üretimimizin Depo bölümünde Çalışmak Üzere Depo Kontrolü-Ürün hazırlama- Sevkiyat-Stok Takibi-İrsaliye ile ürün çıkış-Gelen Ürün Kontrol ve Teslim alma. En az lise Mezunu Bilgisayar kullanmayı bilen Avrupa yakasında ikamet eden eleman aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Yüksel Kahve Tic Ve San A. Ş

Yükleme boşaltma yapabilecek, askerliği tamamlamış çalışma arkadaşı aranmaktadır. sabah :07.00 akşam : 16,00 saatleri arasında cumartesi / pazar ve tüm resmi günlerde tatil. maaş + agi + yol + yemek + sgk maaş konuşulacaktır...

Kariyerini Depo Yönetimi ve Stok Takibi alanında ve kurumsal marka değeri olan bir şirkette çalışarak.Depo Bölümünde kazanç ve kariyerinde işini geliştirecek DEPO GÖREVLİLERİ ARIYORUZ. Aranan Nitelikler -En Az lise mezunu (Tercihen Yüksek okul ve Lisans mezunu) -25-45 Yaş a..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Rays Bayan Giyim

Genel nitelikler: Faaliyet gösterdiği sektörde başarısıyla, güvenilirliğiyle, girişimciliğiyle ve saygınlığıyla tanınan itibarlı bir dünya markası olmayı hedefleyen markamızın; İstanbul Bağcılar'da bulunan Genel Merkezi'nde çalışmak üzere "Depo Sevkiyat Elemanı" arıyoruz. Li..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

İstanbul Avrupa / Tümü ADECCO ERENKÖY

GENEL NİTELİKLER Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri ..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Mepa Elektronik Malz. San. Ve Tic. A. Ş.

Elektrik Malzemeleri üretimi yapan(anahtar priz-grup priz) Esenyurt Kıraç'taki fabrikamızın Ana depo-Mamül depo bölümlerinde çalışmak üzere,Avcılar,Beylikdüzü,Yenibosna,Esenyurt, Kıraç servis güzergahlarında ikamet eden depo-sevkiyat elemanı olarak çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. ..

BAYRAMPAŞA MERKEZDE BULUNAN (METROBÜS DURAĞINA 200mt. MESAFEDE) FİRMAMIZIN DEPO DÜZENLEMELERİNE VAKIF. DEPO YÖNETİMİNDEN ANLAYAN. SATILAN ÜRÜNLERİ SEVKİYATA HAZIRLAYACAK VE YÖNLENDİREBİLECEK, SORUMLULUK SAHİBİ, BİLGİSAYAR BİLGİSİ OLAN, İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ DİKSİYONU DÜZGÜN SİGARA KULLANMAYAN AS..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Ulus Bant Kağıt Tic San Ltd Şti

Şirketimizin deposunda gelen ürünleri düzgün bir şekilde teslim alıp sayarak yerleştirme, yapılacak sevkiyatları hazırlama ve araca yükleme, periyodik sayımları düzgün bir şekilde yapabilecek pratik zekalı, tecrübeli ve iş ahlakı olan arkadaşların başvuru yapmasını rica ederiz...

İstanbul Avrupa / Güngören Esa Promosyon

Firmamız bünyesinde hızlı çalışkan denileni hızlı bir şekilde anlayacak güvenilir depo elemanına ihtiyacımız vardır...