İstanbul Avrupa Depo Sevkiyat İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Depo Sevkiyat
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Borkan Tekstil

Firmamız bünyesinde parça boyada çalışmak üzere deneyimli depo sorumlusu elamanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Borkan Tekstil

Firmamız bünyesinde parça boyada çalışmak üzere deneyimli kalite kontrol elemanı elamanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Unix Bilişim

İş Tanımı E-Ticaret Tesettür Giyim Satış Sipariş sonrası kargo takibi. Kargo firmasıyla irtibatta olmak. sipariş ve teslimatların takibini yapmak Gelen iade ve değişimlerle ilgili tüm işlemleri yapmak. Ürün stok, açıklama ve bilgilerinin doğruluğunu, uygunluğunu sağlam..

İstanbul Avrupa / Tümü CİVİTAS HR

CIVITAS Danışmanlık, yurt-içi ve yurt-dışında faaliyet gösteren birçok firmaya insan kaynakları alanında danışmanlık hizmeti veren bir firmadır. CIVITAS Danışmanlık, uzman ekipleri ile seçme, değerlendirme ve yerleştirme süreçlerinde kaliteli istihdam hizmetleri sunmaktadır. Danışmanlığ..

En az lise mezunu Alanında minumum 2 yıl tecrübeli, B Sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, Src ve Psikoteknik belgesine sahip, Güler yüzlü, dinamik, pozitif Müşteri odaklı, iletişimi kuvvetli, ikna kabiliyeti yüksek İş takibi konusunda hassas As..

İstanbul Avrupa / Esenler NEUTEC İLAÇ SAN. TİC. A.Ş.

Genel Nitelikler: -Teknik Lise veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu -Vardiyalı çalışma sisteminde çalışabilecek, -30 yaşını aşmamış, -Askerlik görevini tamamlamış, -Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’ne kendi imkanlarıyla ulaşabilecek olan adaylar -Depo v..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Bihter Tekstil İç Ve Dış Tic San A. Ş

IHRACAT FIRMASINDA CALISACAK AKSESUAR DEPO SORUMLUSU ARANIYOR..

YAPAY ÇİÇEK SEKTÖRÜNDE TOPTANCILIK YAPMAKTAYIZ KENDİNE GÜVENEN ÇEVİK DİNAMİK MÜŞTERİ İLE İLGİLENECEK LİSTE YAPABİLECEK TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR DİREKT OLARAK İSTOÇ 4.ADA NO 119-121 (NOTER ÇAPRAZI ) MAHMUTBEY MH BAĞCILAR İSTANBUL Ç..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Gazzal İplik San. Ve Tic. Ltd. Şti.

• EN AZ LİSE MEZUNU • FABRİKALARDA ÇALIŞMIŞ EN AZ 10 YIL DENEYİMLİ • BİLGİSAYAR PROGRAMI KULLANABİLEN • SİPARİŞLERİN HAZIRLANMASI, PAKETLENMESİ, BARKODLANMASI, SEVKİYATINI ORGANİZE Ve TAKİP EDEBİLECEK • DEPOMUZUN GİRİŞ Ve ÇIKIŞLARINI TAKİP EDECEK • AKTİ..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Teknecioğlu Ticaret

Tercihen perakende sektöründe ve benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi Analitik yönü kuvvetli, sonuç odaklı çalışmaya yatkın, Takım çalışmasına uyumlu, iletişim ve ilişki yönetimi konusunda başarılı, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olan, DEPO ELEMANI AR..