İstanbul Avrupa Depo Sevkiyat İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Depo Sevkiyat
İstanbul Avrupa / Şişli Salman Bilgisayar Ltd. Şti

SALMAN BİLGİSAYAR LTD ŞTİ ADI İLE HİZMET VEREN NOTEBOOK PARÇALARI SATAN FİRMAMIZIN ANKARA VE İSTANBUL ŞUBEMİZE DEPODA GELEN MÜŞTERİYE ÜRÜNLERİNİ TESLİM ETME KARGO YAPILACAK ÜRÜNLERİ KARGOLAMA DEPO DÜZENİNİ SAĞLAYABİLİR DÜZENLİ VE TERTİPLİ İŞE İHTİYACI O..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Karamela Gıda

*Depo ve sevkiyat alanında en az 2 yıl tecrübeli olmak *Lise (Mezun), Ön Lisans (Mezun), Ön Lisans (Öğrenci) *Askerliğini yapmış yada muaf olmak *Depo malzeme giriş/çıkış işlemlerinin kontrollü ve doğru bir şekilde yapılmasını sağlamak *Alımı gerçekleştirilmiş olan malzem..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Kameks Eksantrik Milleri

Otomotiv Yedek Parça üretimi yapan firmamızda görevlendirilmek üzere personel alınacaktır. Aranan Özellikler : -Askerlik görevini tamamlamış veya muaf, -MS Office programlarını kullanabilen, -Tercihen LOGO programı bilgisine sahip, -Tercihen Esenyurt ve yakın civ..

İstanbul Avrupa / Esenler Biomotiontr Tıbbı Malzemeler Ltd Stı

B SINIFI EHLİYETİ OLAN, AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN DEPO SİSTEMİNİN STOK GİRİŞ ÇIKIŞ TAKİBİNİ YAPACAK, İLETİŞİMİ KUVVETLİ GELEN ÜRÜNLERİN SAYIM TUTANAĞI İLE USULUNE UYGUN DAĞITIMINI YAPABİLECEK EN AZ LİSE MEZUNU TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN ORGANİZASYON KABİLİYETİNE SA..

İstanbul Avrupa / Avcılar Beyaz Motor Dıs Tıc

avcılar çevresınde ikamet eden ön muhasebe bilgisi olan depo da çalışacak eleman aranıyor, erkek elemanda b sınıfı ehliyet sahibi olması tercih sebebidir..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Kiraz Mobilya

FİRMAMIZIN DEPO BÖLÜMÜNDE ÇALIŞMAK ÜZERE ELEMAN ARANMAKTADIR. MAAŞ + YEMEK + SSK + SERVİS..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Özen İplik

Esenyurt / Kıraç'ta bulunan İplik fabrikamıza Depo-Sevkiyat bölümünde çalışacak Askerliğini yapmış Sağlık problemi olmayan En az lise mezunu veya daha önce benzer pozisyonda çalışmış El terminali kullanabilen Bay Personeller aranmaktadır. ..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Panel Kabin

Genel Nitelikler: Panel Kabin Elektrik Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şirketimizde görevlendirilmek üzere; •En az ilköğretim mezunu, •Tercihen Ürün Toplama,Paketleme, Yükleme konularında tecrübeli, •Tercihen Forklift Ehliyeti(G) olan •Yoğun iş temposu ve..

İSTANBUL BALAT'TA BULUNAN YAPI MALZEMELERİ MAĞAZAMIZIN DEPOSUNDA HAFTANIN 6 GÜNÜ TAM ZAMANLI ÇALIŞABİLECEK DEPOCU ARIYORUZ...

İstanbul Avrupa / Esenyurt VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

A 101 DEPOSUNDA ÇALIŞACAK KENDİ BÜNYESİNDE GENÇ DİNAMİK AKTİF İŞ ORTAMINA AYAK UYDURABİLECEK EL TERMİNALİ KULLANABİLEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. 08:00/17:15 ÇALIŞMA SAATLERİ BÜTÜN SOSYAL HAKLAR MEVCUTTUR. İLETİŞİM İÇİN ..