İstanbul Avrupa Grafiker İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Grafiker
İstanbul Avrupa / Bakırköy Metta Estetik

- Bakırköydeki güzellik merkezimize ; - iş tecrübesi olan ve disiplinli, - çalışmayı seven prensip sahibi ve yenilikçi, - güzellik merkezimizin sosyal medya hesaplarını yönetebilecek, - tasarım ile alakalı bilgisayar programları kullanabilecek bayan personel aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Almira Organizasyon

Topkapıda Bulunan Matbaa Firmamıza Tasarım Yapabilen ve Matbaa Deneyimi Olan Grafikerler Aranmaktadır. Başvuruların Şahsen Yapılması Gerekmektedir...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Morsa Cyberg Ortopedi

Ürünlerimiz için ; *KATALOG, BROŞÜR, AFİŞ, KUTU, Web Sitesi v.b. Görsel ekipmanlarının tasarımını yapabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz, *İKİTELLİ Organize Sanayi Bölgesine yakın ikamet eden..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Öna Yazılım Ve Medya Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.

Yeni açılan şubemizde çalıştırılmak üzere bay bayan personeller arıyoruz Web Grafik ve Arayüz konusunda orta derece de deneyimli Css ve Html bilgisine hakim Takım Çalışmasına Uyum Sağlayacak ASGARİ ÜCRET + SSK+YOL Esenler, Bağcılar, Başakşehir Ser..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Matbaa Store - Matbaacılık & Form Hizmetleri

•En az 2 yıl Grafik alanında deneyimli, •Adobe Photoshop, Freehand, Corel Draw programlarına hakim •Anlaşmalı matbaa deneyimi olan •Ofset baskı tekniklerini ve montajını bilen •Planlı, hızlı ve sorumluluk sahibi •Takım çalışmasına açık, titiz, hızlı ve çalışma saatleri ..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Efen Matbaa

İstanbul/BAYRAMPAŞA da bulunan firmamızda görevlendirilmek üzere grafiker aranmaktadır;..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Eksen Ofset Reklam Ve Matbaacılık

Sektörde 30 yıllık tecrübesi bulunan, Matbaa ve Dijital baskı alanında hizmet veren firmamızda grafik departmanında görevlendirilmek üzere grafik tasarımcılar ve dijital baskı operatörleri istihtam edilecektir. Genel Nitelikler; • Baskı öncesi ve baskı sonrası hazırlıkta en az 5 y..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Efen Matbaa

İstanbul/BAYRAMPAŞA da bulunan firmamızda görevlendirilmek üzere grafiker aranmaktadır; çalışma saatlerimiz : haftaiçi 08:30 - 18:30 haftasonu cumartesi 08:30 -13:00..

İstanbul Avrupa / Güngören Ekin Dijital

dijital baskı bölümünde çalıştırılmak üzere grafiker aranıyor photoshop illistrator kullanabilen..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Ortes Matbaa

Organize Matbaa Sistemini bilen ve Corel Drawda Deneyimli Grafiker Aranmaktadr...