İstanbul Avrupa Grafiker İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Grafiker
İstanbul Avrupa / Bahçelievler İnteraktif Yazılım

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere , Görsel açıdan zengin web sitesi tasarlama konusunda tecrübeli, Takım çalışmasına yatkın. Adobe Photoshop ve Adobe Illustratıor programlarını iyi derecede kullanan, Yaratıcı ve kreatif çalışmalarda başarılı Referans tasarım gös..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Akdogan Promosyon

Promosyon sektöründe hizmet veren firmamıza grafiker alınacaktır. Illustrator veya Corel Photoshop programlarında bilgili En az 2 yıl tecrübeli Bayan çalışma arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Pozitif Etiket Matbaa

Rulo etikette OFSET BASKI , FOTOSHOP ADOBE VE İLLUSRATOR tekniğine hakim, renk ayrımı ve montaj yapabilen,tasarım kabiliyetine sahip,iletişimi güçlü,dikkatli ve hızlı çalışabilen ,sorumluluk bilincine sahip,baskı ön hazırlık,tasarım.montaj,renk ayrımı konusuna hakim planlı çalışabilen İSTANBUL AVRUP..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Bernur Etiket

Firmamızda calısıcak; Grafiker tasarım elemanları aranmaktadır. Matbaa ve bez baskı deneyimi olan,TASARIM yapabilen, montaj, film ,bıçak vs.. işin başından sonun takibini sağlayabilicek deneyimli elemanlar aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Özsenem Etiket Ve Matbaacılık Tic Ltd Şti

1999 yılından beri matbaa sektöründe faaliyet gösteren firmamızda görevlendirmek üzere 'GRAFİKER' aramaktayız. * Tercihen yuksek okul veya üniversite mezunu * İnsan ilişkilerinde başarılı ofis çalışmasına uyumlu *Tekstil firmalarına yıkama talimatı grafiği çizimi konusuna y..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Unix Bilişim

Firmamız Bünyesinde Çalışacak Grafikerler Arıyoruz. Çalışma Saatlerimiz Sabah 9:00 Akşam 18:00'dir Cumartesi - Pazar Tatildir. İş Tanımı - Facebook, Instagram ve kullanılacak diğer sosyal medya platformlarına dönük grafik çalışmaları - Web sitemiz için, banner, kampanya görs..

İstanbul Avrupa / Avcılar Özdoğanlar Petrol

Firmamızın Avcılar da bulunan bilgi işlem ofisinde çalışmak üzere ; - Tercihen Üniversite ve liselerin ilgili bölümlerinden mezun veya sektör tecrübesi olan, - İlgili grafik programlarına hakim ( Adobe Photoshop, İllustrator ,Corel ) - Katalog, Broşür ve Afiş tasarımlarının..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Şeffaf Kartvizitçi

İŞ TANIMI AJANS VE MATBAA HİZMETİ VEREN ŞEFFAF PLASTİK KART ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZ İÇİN KENDİNE GÜVENEN HAZIR KURULU SİSTEMİMİZ ÜZERİNDEN HAZIR GELEN İŞLERİN YADA YAPILACAK OLAN TASARIMIN MÜŞTERİDEN ONAY ALINMASI VE TAKİBİNİN YAPILMASINI SAĞLAMAK DAHA DETAYLI BİLGİ TELEFONDA VERİL..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Brandplus Reklam Ajansı

Tercihen üniversitelerin Grafik Tasarım, Görsel Sanatlar ve İletişim Tasarımı bölümlerinden mezun, en az 3 yıl ajans deneyimli, yaratıcı fikirlere sahip, 360 derece kampanya yönetebilme bilgi ve deneyimi olan, yenilikleri takip eden, hızlı çözüm üretebilen, Illustrator, Indesign, Photoshop programla..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Monart Ambalaj

Biz ambalaj firmasıyız kutu ve koli üretimi yapıyoruz, Akıllı işine sahip gelişime açık grafiker arkadaş arıyoruz, Sizde maaşımı zamanında alabileceğim, sigortamın yapılacağı huzurlu bir ortamda çalışmak istiyorum ve zaten aradığınız özellikler fazlasıyla bende var başka birine gerek yok..