İstanbul Avrupa Grafiker İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Grafiker
İstanbul Avrupa / Güngören Rota Matbaa

MATBAAYA COREL BİLEN TECRÜBELİ GRAFİKERLER ARANIYOR..

İstanbul Avrupa / Güngören Akademi Etiket Ve Matbaacılık

Etiket firmamıza yetiştirilmek üzere barkot makinesinde çalışacak az da olsa grafik bilgisi olan zeki işine sahip çıkan sorumluluk sahibi elemanlar aranmaktadir..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Mefa Tekstil

TAŞ FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK GORELDRAW BİLGİSİ OLAN GRAFİKER ARANMAKTADIR..

İstanbul Avrupa / Fatih Mürekkep Divit

Mürekkep Divit firmasının aktif ilanlarına veya diğer Tasarımcı Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Mürekkep Divit Tasarımcı Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Karakter Color A. Ş.

Matbaamızın grafik departmanında çalışacak, ofset baskı tekniğine hakim, baskı kontrolü yapabilecek . Özellikle Adobe InDesing programına hakim, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator programlarını bilen Daha önce matbaa tecrübesi olan takım arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Duru Çanta

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞABİLECEK GRAFİK TASARIMDA TECRÜBELİ (ILLUSTURATOR- PHOTOSHOP-V.S.) PROGRAMLARI VE MAC KULLANABİLEN BASKI TECRÜBESİ OLAN , OFSET VE EMPRİME BASKI TEKNİKLERİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN , DİKSİYONU DÜZGÜN, PREZENTABL , İŞ DİSİPLİNİ OLAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ....

İstanbul Avrupa / Esenyurt Ab Ofset

Ab Ofset firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Ab Ofset Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Esenler Btkare Bilişim Hizmetleri

Btkare Bilişim Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Btkare Bilişim Hizmetleri Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..