İstanbul Avrupa Grafiker İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Grafiker
İstanbul Avrupa / Başakşehir Avrupa Reklam

Güneşli faaliyet gösteren açık hava reklam sektöründe öncü olan firmamız için; Photoshop, Corel, İllustrator tasarım programlarına hakim, Daha önce açık hava reklam sektöründe alanında en az 2 yıl tecrübeli, Baskı ve tabela imalatı konusunda bilgili , Tasarım gücü ve ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Baskı Etiket

- Etiket Firmasına Corel programını bilen en az 2 yıl deneyimli - Sorumluluk sahibi, planlı ve takipçi - Müşteri iletişimi iyi olan - Ekip çalışmasına yatkın ve hızlı - Barkod makinasında baskıya yardım edecek - Sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek - Tercihen ..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Medica Plast

· Tercihen ilgili bölümlerinden mezun, · Grafik ve konusunda en az 2 yıl deneyimli, matbaa veya ajans tecrübesi olan · İleri düzeyde Adobe Photoshop, Corel, Freehand, Indesign, illustrator bilen · Renk ayarı ve baskı konularında bilgi sahibi, · Sorumluluk sahibi · Sözl..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Cadde Etiket

BAHÇELİEVLER /YENİBOSNA BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTEREN ETİKET FİRMAMIZA COREL,Aİ,İLİSTRATÖR,FOTOSHOP BİLEN ETİKET SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ, YIKMA TALİMATI VE KARTON ETİKET ÇİZİMLERİ YAPIP İMALATA HAZIRLAYACAK ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ. 05072470879..

Firmamıza Yetiştirilmek Üzere Bayan Grafiker Aranıyor..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Akdoğan Matbaa

Matbaa firmamızda grafik ve web tasarım bilen deneyimli çalışma arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Şişli Adesse Kumaşçılık Ve Dijital

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere grafiker alınacaktır. Yeni mezun olan arkadaşlar da başvuru yapabilirler...

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Merthan Ayakkabı

AYAKKABI İMALATI SÖKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA, MODELHANE BÖLÜMÜNE AYAKKABI SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ GRAFİKER ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Özen İplik

GENEL NİTELİKLER Tercihen Üniversite mezunu - Özellikle Grafik Tasarım başta olmak üzere Üniversitelerin yada Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun Grafik tasarım programlarını en iyi düzeyde kullanabilen, ( Photoshop,Adobe IIIustrator,Indesign,Coreldraw vb..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Selimoğlu Matbaa İnş Turizm Tic San Ltd Şti

MATBAADA ÇALIŞABİLECEK DENEYİMLİ TECRÜBELİ GRAFİKER ARKADAŞ ARIYORUZ. GENELDE AĞIRLIKLI KARTON ETİKETLERİN MONTAJLANIP KALIBA KLİŞEYE BIÇAĞA GÖNDERİLEREK İŞLEM YAPIYORUZ. BAZEN TARAMA YAPIP KARTON ETİKETİ ÇİZİP İŞLEME ALABİLEN.ARKASI BARKODLU KARTONLARI DAĞILIMLARINI YAPABİLEN UZUN SÜR..