İstanbul Avrupa Grafiker İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Grafiker
İstanbul Avrupa / Kağıthane Otimsan

Otimsan 50 yılı aşkın süre önce 1962 yılında kurulmuştur. Yaklaşık 20 kişilik ekibimizle Kağıthane Atölyemizde hizmet veriyoruz. Her bir çalışanın kalite standardı farklı yönlerde ve yetenekte olduğu için başarılı bir ekip oluşmuştur. İtibarımız yüksek kaliteli özel tabela ve yönlendir..

İstanbul Avrupa / Avcılar Teori Dijital

Avcılar civarında oturan, grafik tasarım programlarına hakim, en az 2 yıl tecrübeli grafiker alınacaktır. Havuz, fitness center gibi sosyal imkanları bulunan nezih sakin bir çalışma ortamı sunuyoruz. Video edit programları ve sosyal medya yönetimi konularında tecrübesi olanlar tercih se..

İstanbul Avrupa / Fatih Alfa İç Ve Dış Ticaret

İnternet üzerinden Satış yapan firmamız için Web Satış Elamanı aramaktayız istenilen özellikler - Fotoshop vb fotoğraf düzenleme progmanına hakim olması veya Geliştirme amacında olan - Pratik ve hızlı çalışma - Calışma Ekibine ve ortamına uyum Yapılacak işler:..

İstanbul Avrupa / Avcılar Aktekin Otomasyon Ve Reklam Hizmetleri

Tabela, ilan, kartvizit, broşür tasarımı yapabilen deneyimli grafiker aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Pikselink Reklam Ajansı

• Üniversitelerin tercihen Grafik Tasarım, Görsel Sanatlar ve İletişim Tasarımı bölümlerinden okuyan veya mezun • Grafik Tasarım alanında en az 1-2 yıl deneyimli, • Sosyal medya görsel kurallarına hakim, • Tasarım teknikleri ve baskı üretimi konusunda bilgili, • Photoshop, In..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Bernur Etiket

Şirketimiz bünyesinde çalışacak ; matbaa ve bez baskı deneyimi olan çalışma arkadaşları arıyoruz....

İstanbul Avrupa / Fatih Bengü Hayat

Hacamat Derneği ile ortaklaşa proje ve faaliyetleri olan - Geleneksel Tıp Alanında 1- Eğitim, 2) Ücretli Seminer, 3) Ücretsiz Geleneksel Tıp seminerleri 4) E-Ticaret ürün satışı olan 10 adet asıl web sitesi 40 kadar yardımcı web sitelerimizin Her türlü görsel grafi..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Kardelen İnşaat

ARNAVUTKÖY' DE VEYA ULAŞIM PROBLEMİ OLMAYAN İLÇELERDE İKAMET EDEN GRAFİKER İHTİYACIMIZ VARDIR...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Alemdar Hediyelik Eşya Tic. Ltd. Şti.

İstoç’ta faaliyet göstermekte olan züccaciye ve hediyelik eşya ithalatçı firmamıza; · Ürünlerimizin kutu tasarımlarını ve ürün üzerilerine basılacak olan görsel tasarımları yapabilecek, · Ürün fotoğraflarını çekecek, · Web sitemizdeki ürünlerin takibi..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Plan Dijital Reklam

REKLAM SEKTÖRÜNDE FALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE İŞİNDE İYİ VE DENEYİMLİ DİJİTAL BASKI MAKİNASI KULLANABİLEN GRAFİKER TECRÜBESİ OLAN DİJİTAL BASKI MAKİNASI OPERATÖRLERİ ALINACAKTIR...