İstanbul Avrupa Grafiker İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Grafiker
İstanbul Avrupa / Bağcılar Simetri Promosyon

Simetri Grup bünyesinde, promosyon ürünleri sektöründe üretim ve baskılarını yapan şirketimizin gelişen ve büyüyen organizasyonu için İSTOÇ ofisinde istihdam edilmek üzere Grafiker, Grafik Tasarımcı aranmaktadır. Nitelikler: Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Terci..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Turreklam

REKLAM İŞİNDE ÇALIŞMIŞ OLAN, COREL,PHOTOSHOP PROGRAMLARI VE PLOTER MAKİNASI KULLANABİLEN GRAFİK ELEMANI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Özcan Ayar Danışmanlık

Sultanahmet'de bulunan firmamıza Bay/Bayan, sorumluk sahibi ve ulaşım sorunu olmayan Grafiker takım arkadaşları aranmakta. Adaylar dijital baskı merkezinde çalışacak Adayların Sultanahmet, Kağıthane, Çağlayan, Eminönü, Taksim, Mecidiyeköy ve Şişli'de ikamet etmeleri tercih edilmekte...

İstanbul Avrupa / Tümü Roza Matbaacılık Ltd. Şti

Davetiye Baskı Üretim Firmasına; Grafik Programlarını Kullanabilen, Photosop, İllustrator, Montaj Ve Dizgi Yapabilecek, Grafiker Aranmaktadır..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Forart İletişim

Ağırlıklı olarak kamu kurumlarına çalışan firmamıza; tecrübeli grafik tasarımcılar alınacaktır. Aranan nitelikler; Görsel algısı yüksek, portfolyosuna güvenen, ekip çalışmasına uyumlu. (İrtibat için cep numarasından Cüneyt Beyle görüşülecektir.)..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

İŞİN TANIMI: ADOBE CC PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR VE COREL BİLEN. DAHA ÖNCE AÇIK HAVA REKLAM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ VE BU SEKTÖRDE DENEYİMLİ. BASKI HAZIRLIK VE BASKI TEKNİKLERİ KONUSUNDA BİLGİLİ. TASARIM GÜCÜ VE GÖRSEL ANALİZ YETENEĞİ KUVVETLİ. EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN, HIZLI VE YARATICI. ERKEK ADAYLAR İÇİN ..

İstanbul Avrupa / Fatih Fitslim Sports Club

Spor Merkezi yönetim sektöründe genç ve dinamik ekibiyle hızla büyüyen firmamızın İdari İşler Departmanında görev alacak; -Genel nitelikler: Tercihen üniversiteden mezun,yada okuyan Sosyal medya yönetiminde en az 1 yıl deneyimli, Dijital gelişmeleri, sosyal medy..

İstanbul Avrupa / Fatih Alfa İç Ve Dış Ticaret

Alfa İç Ve Dış Ticaret firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Alfa İç Ve Dış Ticaret Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Fatih Alfa İç Ve Dış Ticaret

Alfa İç Ve Dış Ticaret firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Alfa İç Ve Dış Ticaret Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Güngören Lider Dizayn

Taş Dizayn Firmamıza Corel Bilen Taş Dizayn İşini Bilen Grafiker Aranıyor. Lazer Bilgisi Olması Şarttır. İrtibat: 0535 030 22 85..