İstanbul Avrupa Grafiker İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Grafiker
İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Ecem Etiket

Matbaa etiketi ve tasarım konusunda tecrübeli elamanlar alınacaktır. İrtibat : Mehmet bey :0507 018 64 42 - 0212 501 32 46..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Küre Sağlık Estetik

Şirketimiz için Grafiker aranmaktadır Üniversitelerin Görsel İletişim Tasarımı ve Grafik Tasarımı bölümlerinden mezun, · İleri derecede Adobe Photoshop ve Adobe InDesign, Adobe Illustrator bilen, aynı zamanda IOS X ve Windows ortamında hızlı ve hatasız kullan..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Küre Sağlık Estetik

Şirketimizin web siteleri için google seo çalışması yapacak SEO elemanı aranmaktadır. seo konusunda minumum 3 yıl deneyimi olması gerekmektedir. şirketimize ait birkaç dilde web sitesi mevcut olup başka dillerde de seo çalışması yapılacaktır.. tecrübesi olmayanların başvuruları dikkate..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Aslanlar Ayakkabı

LETOON SPOR AYAKKABI FABRIKASINDA CALISACAK SEFAKOY-HALKALI-IKITELLI-GUNESLI-BAGCILAR-SULTANGAZI-ARNAVUTKOY VE CIBVARINDA OTURAN GRAFIKER CALISMA ARKADASI ALINACAKTIR AYAKKABI SEKTORUNDE TECRUBELI OLMASI TERCIH SEBEBIDIR..

İstanbul Avrupa / Avcılar Pozitif Etiket Matbaa

Rulo etikette OFSET BASKI , FOTOSHOP ADOBE VE İLLUSRATOR tekniğine hakim,tasarım kabiliyetine sahip,iletişimi güçlü,dikkatli ve hızlı çalışabilen ,sorumluluk bilincine sahip,baskı ön hazırlık,tasarım.montaj,renk ayrımı konusuna hakim planlı çalışabilen İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA ( Beylikdüzü,Avcılar,..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Donanım Grup

BAKIRKÖYDEKİ REKLAM AJANSIMIZ REFİK REKLAM İÇİN, ILLUSTRATOR VE PHOTOSHOP PROGRAMINLARINA HAKİM GRAFİK TASARIMCI - GRAFİKER ARIYORUZ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Arıak Saat

Başakşehir Masko Mobilyacılar Sitesinin İçinde Bulunan Masko AVM'deki ofisimizde çalışacak olan bu pozisyondan beklentilerimiz; -Hayal gücü yüksek ve üretici kişiliğiyle etkileyici görsel çalışmalar ortaya çıkarabilecek, -Photoshop'a hakim, -Grafik tasarım alanında en az 1 y..

İstanbul Avrupa / Fatih Toprak Turizm

Toprak Turizm firmasının aktif ilanlarına veya diğer Web / Grafik Tasarımcısı (Web Designer) ilanlarına göz atabilirsiniz.Toprak Turizm Web / Grafik Tasarımcısı (Web Designer) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özen Reklam

Freehand, illustrator, Photoshop programlarına hakim çalışma arkadaşları aranıyor. Firmamız serigrafi baskı ve dijital baskı ortamlarında endüstriyel etiket imalatı yapmaktadır. Online olarak başvuruda bulunduktan sonra lütfen iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşın....

İstanbul Avrupa / Şişli Kismet Tasarim Taki

Özgün yaklaşımları, minimal olduğu kadar göz alıcı stiliyle mücevhere yeni bir boyut getiren, tüm dünyada ünlülerin de vazgeçilmezi Kısmet by Milka yeni takim arkadaşları arıyor. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, en az MYO grafik tasarım bölümü mezunu, Grafik Tasarım al..