İstanbul Avrupa Güzellik Uzmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Güzellik Uzmanı
İstanbul Avrupa / Şişli Kybele (Şişli)

Şişli'deki merkezimizin lazer epilasyon birimine Güleryüzlü , İş disiplinine sahip , Uyumlu, Satış konusunda kendine güvenen Estetisyen aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Tümü Mass Direct

Danışmanlığını yaptığımız kozmetik firması için,parfümeri mağazalarında görev alacak,Avrupa yakasında ikamet eden,deneyimli, bayan uzman alınacaktır. Ücret Yapısı; 1500 TL.+agi+240 TL yol+384 TL. ticket+150 TL. prim..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş İmsa Güzellik Merkezi

- Diksiyonu düzgün, - Çalışmayı seven, - Çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, - Güler yüzlü ve insanlarla ilişkileri iyi olan, - Kendine özen gösteren ve bakımlı, - Güzellik hizmetlerini uygulayabilecek, - Saat problemi olmayan -Yeni mezun veya yetiş..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Nexus Güzellik Merkezi

NEXUS POLİKLİNİKLERİMİZE HAFTA SONU ÇALIŞMA ENGELİ OLMAYAN TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ BAYAN GÜZELLİK UZMANLARI VE ESTETİSYENLER ARANIYOR...ÇALIŞMA SAATLERİ...SABAH:09:00 AKŞAM:20 00'dir. MAAŞ+SSK+YEMEK NOT:LÜTFEN ÖN ŞARTLAR UYGUNSA MÜRACAAT EDENİZ... MÜRACATLARIMIZ CV ÜZERİNDE..

İstanbul Avrupa / Bakırköy İmsa Güzellik Merkezi

- Diksiyonu düzgün, - Çalışmayı seven, - Çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, - Güler yüzlü ve insanlarla ilişkileri iyi olan, - Kendine özen gösteren ve bakımlı, - Epilasyon, cilt bakımı ve diğer güzellik hizmetlerini uygulayabilecek, - Saat problemi olmayan..

İstanbul Avrupa / Şişli Katanella Beauty Concept

Nişantaşı'nda olan merkezimize protez tırnak ve ipek kirpik bilen uzmanlar aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Özel Drm Polikliniği

4 LEVENT'TE, ÖZEL LEVENT HASTANESİ LAZER EPİLASYON MERKEZİ'inde çalışmak üzere * Lazer Epilasyon uygulama deneyimi olan,(Tercihen Alexandrite) * Sorumluluk alabilecek *Dış görünümüne özen gösteren, * Estetisyen çalışma a..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Bgm Estetik Bağcılar Güzellik Merkezi

Beylikdüzünde bulunan merkezimize deneyimli estetisyen alınacaktır. - Güleryüzlü, dinamik ve ekip çalışmasına yatkın, - Bakımlı, prezentabl ve diksiyonu düzgün, - Kendini geliştirmeye açık, satış kabiliyeti olan, - Halkla ilişkilerde deneyimli, İletişim yönü kuvvetli,..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Neslim Güngen Güzellik Merkezi

* Estetik ve Güzellik merkezimizlerin gerektiğinde sorumluluğunu alabilecek *Profesyonel ve kurumsal çalışmaya elverişli , * Alanında en az 5 yıl tecrübeli uzman ,işini ve sektörünü seven gerekli hassasiyeti gösterebilecek * Ekibimizde kendini geliştirmeye açık pozitif , güler yü..