İstanbul Avrupa Güzellik Uzmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Güzellik Uzmanı
İstanbul Avrupa / Bakırköy My World Güzellik

GÜZELLİK SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ,BAKIMLI,İŞ ORTAMINDA CİDDİ,MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI,SEKTÖRDEKİ TÜM BİLGİ VE BİRİKİME SAHİP, UZMAN ESTETİYENLER VE REP LER ARANMAKTADIR.MERKEZİMİZ SADECE BAYANLARA HİZMET VERMEKTE OLUP, 7 YILDIR FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR .RESİMSİZ CV GÖNDERİLMEMESİ RİCA OLUNUR. MAAŞ+.S.S..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Medlay Estetik

ACİL Güzellik uzmanı ve Estetisyen. Yeni mezun veya en az 1 yıl tecrübeli 20-40 yaşları arasında bayan eleman aranıyor...

İstanbul Avrupa / Şişli Hayat Kozmetik Ve Egitim Ltd

Hayat Kozmetik İstanbul merkez ofisinde görev alacak En az lise mezunu, Kozmetik sektöründe DENEYİMSİZ YADA DENEYİMLİ, dış görünüşüne önem veren, temiz, bakımlı, İnsan ilişkilerinde kuvvetli, güler yüzlü ve enerjik, disiplinli ve öz güveni olan, Takım çalışmasına yatkın, Temsil ettiğimi..

İstanbul Avrupa / Tümü Dhermo Kozmetık

dHermo Kozmetik Türkiye Gezici Güzellik Uzman İş Açıklaması dHermo Kozmetik Limited Şirketi 2015 yılından itibaren Türkiye pazarında hizmet vermektedir. Eczanelerde bayilik usulüyle satılan Dermokozmetik ürünlerin Distribütörlük ve Bayiliklerini yürütmektedir. Türkiye..

İstanbul Avrupa / Avcılar Zarinna Estetik

LAZER EPİLASYON CİLT BAKIMI VE BÖLGESEL İNCELME İŞLEMLERİNDE İŞİNE HAKİM DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN VEREN EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU DERMAPEN YAPABİLECEK UZMAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANIYOR. NOT : 2.000 TL+PRİM+YEMEK +SGK UZMANLIK DERECESİNE GÖRE MAAŞ ARTACAKTIR..