İstanbul Avrupa Güzellik Uzmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Güzellik Uzmanı
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Elite Beauty

Beylikdüzü Marmara Park ve Metrobüs yanında bulunan şubemize hoş görünen deneyimli ve tecrübeli güzellik uzmanı arıyoruz. Merkezimizde Lazer ve iğneli epilasyon, kavitasyon, cilt bakımı, kalıcı makyaj, ipek kirpik ve dövme sildirme yapılıyor. Çalışma saatlerimiz 09:30 - 20:00 Diksiyonu..

İstanbul Avrupa / Şişli Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz perakende-kozmetik sektörünün öncüsü olan firmamızın İstanbul-Anadolu ve İstanbul-Avrupa yakasında bulunan mağazalarında çalışacak ''Mağaza Güzellik Uzmanı'' arayışımız bulunmaktadır. - En az lise mezunu, - Kozmetik ürün satışı, cilt bakımı, makya..

İstanbul Avrupa / Şişli Essi Güzellik-Estetik-Kozmetik-Eğitim

Türkiye'nin en büyük Güzellik ve Estetik Zinciri olan Essi'nin; - İzmir Buca, - İstanbul Kadıköy ve Osmanbey (Nişantaşı), şubeleri için iş ciddiyetine sahip, uzman estetisyen pozisyonu için çalışma arkadaşları aramaktayız. - Ekip çalışmasına yatkın, - Tercihen ü..

İstanbul Avrupa / Avcılar Zarinna Estetik

EN AZ 1 YIL TECRÜBELİ LAZER EPİLASYON CİLT BAKIMI VE BÖLGESEL İNCELME İŞLEMLERİNDE İŞİNE HAKİM DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN VEREN EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANIYOR BELİRTİĞİMİZ MAAŞ ÜSTÜNE ÇIKABİLİR + ÜRÜN BAŞINA PİRİM VERİLİR..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Nexus Güzellik Merkezi

NEXUS POLİKLİNİKLERİMİZE HAFTA SONU ÇALIŞMA ENGELİ OLMAYAN TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ BAYAN GÜZELLİK UZMANLARI VE ESTETİSYENLER ARANIYOR...ÇALIŞMA SAATLERİ...SABAH:09:00 AKŞAM:20 00'dir. MAAŞ+SSK+YEMEK NOT:LÜTFEN ÖN ŞARTLAR UYGUNSA MÜRACAAT EDENİZ... MÜRACATLARIMIZ CV ÜZERİNDE..