İstanbul Avrupa Hostes İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Hostes
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü COOKSHOP

Genel nitelikler: Tercihen yiyecek-içecek sektör deneyimli Minimum Meslek Yüksekokulu mezunu Misafir odaklı hareket eden İnsan ilişkileri kuvvetli Güler yüzlü, enerjik ve sabırlı Diksiyonu düzgün Prezantabl Tercihen İngilizce bilen ..

İstanbul Avrupa / Tümü Bursa Kebap Evi

Türkiye genelinde 33 ilde 65 şube ile hizmet veren BURSA KEBAP EVLERİ Restoranlarının şubelerinde çalışacak MİSAFİR KARŞILAMA ELEMANI (HOSTES) arayışımız bulunmaktadır. En az lise mezunu Tercihen yiyecek içecek sektöründe deneyimli İnsan ilişkileri kuvvetli Güler yüzlü..

İstanbul Avrupa / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yürüttüğümüz Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız için Danışmanlığını yürüttüğümüz Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız için “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi” arayışımız bulunmaktadır.” arayışımız bulunmaktadır. • Üniversitelerin Turizm ve ilgili bölümler..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Emirgan Mado

. 5 yıldızlı oteller ve restaurantlarda en az 1 yıl benzer pozisyonda deneyimi olan . En az lise, tercihen Üniversitelerin Turizm bölümlerinden mezun, . İyi derecede ingilizce dil bilgisine sahip. . Misafir ilişkilerinde başarılı ve iletişim becerisi yüksek . Güleryüzlü hizme..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Hak Evrensel Hatay Sofrası

Restaurantımızın giriş bölümüne; diksiyonu düzgün, tercihen Arapça veya İngilizce dillerinden en az birini bilen karşıma hostesi aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Kahve Deryası

Kahve Deryası Cafe / Restaurant Konseptinde Çalışacak Bayan Garson Alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Tümü İnci Ajans

06-09 NİSAN TARİHİNDE FUARDA GÖREV ALACAK ÇAY ve KAHVE SERVİSİ YAPABİLECEK YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSUNA UYABİLECEK..

İstanbul Avrupa / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Hem para kazanıp hem de okul hayatında iş tecrübesi kazanmak ister misin? İstanbul'un önde gelen etkinlik mekanlarında (kongre, fuar ve konser merkezlerinde) kayıt, karşılama, salon yönlendirme bölümlerinde görev alacak takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır. *Enerjisi yüksek..

İstanbul Avrupa / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz İstanbul'un önde gelen Sergi ve Sanat Merkezi'nin Cafe/Bar bölümünde BAR ARKASINDA çalışacak HİJYEN BELGESİ olan personel arayışımız bulunmaktadır. *HİJYEN BELGESİ olan, *Tercihen KASA tecrübesi olan, *Enerjisi yüksek ve iletişim yönü güçl..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Social Roof Fcm

İstanbul Sefaköy'deki kafemize; 18-30 yaş arası, Dış görünüşüne önem veren, Gülümsemeyi ilke edinmiş, İnsan ilişkileri kuvvetli, Diksiyonu düzgün, Bayan misafir ilişkileri ve karşılama hostesleri aranmaktadır...