İstanbul Avrupa Hostes İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Hostes
İstanbul Avrupa / Şişli KARAFIRIN

KaraFırın Özdilekpark AVM Mağazamızda görevlendirilmek üzere karşılama hostesi aramaktayız GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, Tercihen benzer görevde tecrübesi olan, Dış görünüşüne önem veren, İletişimi becerisi kuvvetli, güler yüzlü Misafir memnuniyet od..

İstanbul Avrupa / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Hem para kazanıp hem de okul hayatında iş tecrübesi kazanmak ister misin? İstanbul'un önde gelen etkinlik mekanlarında (kongre, fuar ve konser merkezlerinde) görev alacak takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır. *Enerjisi yüksek ve iletişim yönü güçlü, *İngilizcesi yönle..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Lunch Box

İş açıklaması: Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren LunchBox restoran zincirinin Forum İstanbul AVM’de bulunan şubesi için karşılama hostesi aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Bayrampaşa’ya ulaşım sorunu olmayan..

İstanbul Avrupa / Tümü Big Chefs

Big Chefs Cafe & Brasserie bünyesinde İstanbul'daki şubelerimizde görevlendirilmek üzere; *En az lise (tercihen Turizm Meslek Yüksek Okulu veya Turizm Meslek Lisesi) mezunu, *En az 1 yıl benzer pozisyonda deneyimine sahip, *İngilizce bilen, *İnsan ilişkilerinde başarıl..

İstanbul Avrupa / Şişli Kahve Dünyası

GENEL NİTELİKLER Üniveristelerin ilgili bölümlerinden ( Turizm ve Otelcilik, Halkla İlişkiler vb. ) mezun 20- 35 yaş aralığında olan Esnek çalışma saatlerine uyumlu Yabancı dil bilen Vardiyalı çalışabilecek Takım çalışmasına yatkın İnsan ilişkileri ve..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Lunch Box

İş açıklaması: Modern Meyhane kültürünün kurumsal anlamda ilk şubesi olan Akbatı Fransız Sokağında bulunan Dudak Payı Meyhane için alkollü restauranta karşılama hostesi aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Bahçeşehir’e ..

İstanbul Avrupa / Şişli ANT İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere, Kasım ve Aralık aylarında gerçekleşecek olan ulusal ve uluslararası kongrelerimizde görev alacak personel arayışımız bulunmaktadır. -18-26 yaş aralığında, -Haftada 4 gün müsait olan, - Dış görünümüne özen gösteren, - İletişim yönü k..

İstanbul Avrupa / Tümü Orte Organizasyon

Türkiye'nin önde gelen market zincirinde ARALIK ayı boyunca her PERŞEMBE,CUMA,CUMARTESİ,PAZAR günleri İSTANBUL İÇERİSİNDE çeşitli noktalarda bulunan mağazalarda SATIŞ DESTEK aktivitelerinde çalışacak tercihen üniversite öğrencisi veya mezunu BAYAN takım arkadaşları arıyoruz. *Çalışma s..

İstanbul Avrupa / Tümü CRT HUMAN

CRT Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Crt Human ; kurum ve kuruluşların iş yaşamlarında istedikleri vizyona ulaşabilmeleri için gerekli olan nitelikli iş gücünü sağlamak amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Profesyonel hizmet kalitesiyle insan kaynakları, bordrolama, seçme yerleştirme, döne..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Beyaz Fırın Ataşehir

Beyaz Fırın, iki asırlık dolu dolu bir lezzet hikayesi. 1836’da Balat’ta poğaça, börek, çörek fırını olarak başlayan, Kadıköy’de büyüyüp serpilen Beyaz Fırın, Anadolu yakasında, 350 çalışanı ile birlikte Kadıköy, Suadiye, Çiftehavuzlar, Erenköy, Akasya ve Ataşehir mağazalarında hizmet vermeye..