İstanbul Avrupa Hostes İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Hostes
İstanbul Avrupa / Başakşehir Lunch Box

İş açıklaması: Modern Meyhane kültürünün kurumsal anlamda ilk şubesi olan Akbatı Fransız Sokağında bulunan Dudak Payı Meyhane için alkollü restauranta karşılama hostesi aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Bahçeşehir’e ..

Türkiye'nin önde gelen markalarını temsil edecek takım arkadaşları arıyoruz. Çeşitli Avm ve Üniversite etkinliklerinde markayı temsil etmek üzere günlük ücret ile çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. * Güleryüzlü * İş disiplinine sahip * İletişimi kuvvetli * Te..

İstanbul Avrupa / Başakşehir ANT İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere, Başakşehir ve Beşiktaş'ta de bulunan bir AVM de , 2 ay boyunca çalışabilecek "VERİ GİRİŞİ ELEMANI"arayışımız bulunmaktadır. - Dönemsel çalışma sistemine uygun, - MS Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilen, - Hızlı klavye kullanım be..

İstanbul Avrupa / Şişli ANT İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere, Şubat ve Mart aylarından gerçekleşecek etkinliğimizde yabancı dil bilen (İngilizce, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Arapça vb. )Kayıt, Karşılama, Salon vb. görev noktalarında çalışacak tercihen takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır. - 18-25 yaş ar..

İstanbul Avrupa / Tümü BUajans

Organizasyon ve fuar alanında faaliyet gösteren BU Ajans firmasının 2017 fuar döneminde katılacağı fuarlarda görevlendirilmek üzere servis, karşılama ve stand ve tercüman hostesleri aranmaktadır. Fuar dönemi Ocak ayı ortasından Haziran ayı ortasına kadardır. GÖREV: Görev a..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Trend Ajans

2017 FUAR SEZONU İÇİN CNR - TÜYAP ve İSTANBUL Fuar ve Kongre Merkezlerinde düzenlenecek fuar organizasyonlarında Periyodik Zamanlı çalışabilecek Bayan Fuar Hostesleri aranmaktadır. Ajansımızın Fuar çalışmalarında yer alabilecek Yabancı dil bilen (Arapça, İngilizce, Rusça, Fransızca, A..

İstanbul Avrupa / Tümü Lider Kadro Turizm Organizasyon

OTEL , FUAR, KONGRE MERKEZİ, SOSYAL TESİSLER, DÜĞÜN DAVET AÇILIŞ ORGANİZASYONLARINDA, ÖZEL DAVETLERDE, GÜNÜ BİRLİK PART-TİME ÇALIŞABİLECEK PERSONELLER ALINACAKTIR. * PROJE BAZLI GÜNLÜK ÇALIŞABİLECEK * BAY VE BAYAN * 18 - 30 YAŞ FOTOĞRAFLI ADAYLAR ..

İstanbul Avrupa / Şişli ANT İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere, Konser, Toplantı, Event, Ulusal ve Uluslararası Kongre, Fuar,proje bazlı etkinlikler vb. organizasyonlarda görev almak isteyen; - 18-25 yaş aralığında, - Tercihen İngilizcesi iyi, - Dış görünümüne özen gösteren, - İletişim yönü kuvvet..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Beyaz Fırın Ataşehir

Beyaz Fırın, iki asırlık dolu dolu bir lezzet hikayesi. 1836’da Balat’ta poğaça, börek, çörek fırını olarak başlayan, Kadıköy’de büyüyüp serpilen Beyaz Fırın, Anadolu yakasında, 350 çalışanı ile birlikte Kadıköy, Suadiye, Çiftehavuzlar, Erenköy, Akasya ve Ataşehir mağazalarında hizmet vermeye..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Dalyan Sanat Cafe

Büyükçekmece Kültürpark arkasında bulunan Dalyan Sanat Cafe için, -Büyükçekmece ve Beylikdüzü civarı ikamet eden, -Diksiyonu düzgün, güler yüzlü ve iletişim becerileri yüksek, -Disiplinli, özverili, -Hijyene, kişisel bakım ve dış görünüşüne özen gösteren, -Takım ..