İstanbul Avrupa Müdür İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Müdür
İstanbul Avrupa / Arnavutköy TANSAV Özel Güvenlik Hizmetleri

Site Yönetimi konusunda tecrübeli Mali konularda bilgi sahibi, Müşteri taleplerine cevap vererek, iş takibi ve organizasyonu yapabilecek, Problem çözme ve karar verme yetkinliğine sahip, Planlama ve Organizasyon yapabilen Diksiyonu düzgün, insan ilişkilerinde başarılı..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Foreverprimes

Uluslararası bir firmanın Türkiye operasyonunda çalışabilecek yönetici , liderlik vasıflarına sahip full time bay- bayan operasyon müdürü arıyoruz. Eğitime açık hırslı ve çalışkan Kariyer hedefi olan Yöneticilik vasfını sahip En az 5 yıllık tecrübesi olan Ekip ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Borsa Ayakkabı

BAĞCILAR'DA BULUNAN AYAKKABI MAĞAZAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BAY VE BAYAN MAĞAZA MÜDÜRÜ VE SATIŞ ELEMANLARI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Sultangazi Seval Gıda

SULTANGAZİ İŞYERİMİZDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE, İYİ DERECEDE MİKRO BİLEN, EKİP YÖNETME BECERİSİ GELİŞMİŞ, ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUMLU, TERCİHEN MYO VEYA ÜNİVERSİTE MEZUNU, ULAŞIM SORUNU OLMAYAN, DENEYİMLİ "ÖN MUHASEBE SORUMLUSU" ALINACAKTIR. İLGİLİLERİN, CEBECİ MAH. 2.CEBECİ Y..

Firmamıza portföylü imalat-üretim müdürü aranmaktadır. Yemek+servis ve tüm sosyal haklar mevcuttur...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Sancak İthalat

Toptan Un satışı yapan firmamıza sektörde deneyimli, sahaya inebilecek, sektörde çevresi olan satış müdürü alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Elegans Grup Spor Salonları İşletmeciliği

4000 M2 SPOR TESİSİMİZE KADRO OLUŞTURABİLECEK TECRÜBELİ TESİS MÜDÜRÜ ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Pomeranian Boo House

Şirketimize ait Etiler' de bulunan butik bir VIP Pet Shop Mağazamıza Satış Ve Pazarlama Müdürü aramaktayız. *İnsan ilişkilerinde başarılı, temsil yeteneğine sahip, *Diksiyonu düzgün, prezantbl, ikna kabiliyeti yüksek, *Adayların çok iyi İngilizce bilmesi gerekmektedir...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Metratek Kalip Makina

Beylikdüzü Organize Sanayi'de cam kalıpları üreten fabrikamıza; Kalıphane / Üretim müdürü aranmaktadır * Üretimi yapılacak kalıpların tasarımlarının gerçekleştirilmesi, * Kalıphane bölümünün üretim aşamalarının ve mesailerinin planlanması * Kalıphane bölümü için gereke..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Echoll

İstanbul Bakırköy'de açılacak olan A Plus Hizmet Kalitesi ve Kurumsal kimliği ile hizmet vermeye başlayacak olan kız öğrenci yurdumuz için; KYK 'de YURT Müdürlük görevi yapmış ve / veya Üniversitelerin Turizm,Halkla İlişkiler, İşletme, İktisat vb. bölümlerinden mezun Benzer bir görevde..