İstanbul Avrupa Müdür İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Müdür
İstanbul Avrupa / Sultangazi Seval Gıda

Et ve Et Ürünleri imalatı yapılan Şirketimizin Sultangazi adresinde faaliyet gösteren Merkez Binamızda görevlendirilmek üzere, Mikro Muhasebe Programını iyi derecede kullanabilen 35-50 yaş arası, tercihen Gıda Firması deneyimi olan, esnek çalışma saatlerine uyumlu, ekip yönetme becerisi gelişmiş, M..

İstanbul Avrupa / Tümü Oniki Eğitim Merkezi

İŞ TANIMI YENİLİKÇİ YAPIMIZ VE DİNAMİK KADROMUZLA GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYEN ONİKİ EĞİTİM MERKEZİ OLARAK, ATAŞEHİRDE YENİ AÇILACAK OLAN KOLEJİMİZE MÜDÜR ARANMAKTADIR. ÖN KOŞUL; *Mebde atama yapılabilmesi için gerekli olan koşulları bulundurmak, *Bölgede açacağımız il..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Lunch Box

İş açıklaması: Modern meyhane alanında Bahçeşehir Akbatı Fransız Sokağı'nda faaliyet gösteren Dudak Payı Meyhane için deneyimli işletme müdürü aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Bahçeşehir'e ulaşım sorunu olmayan..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Akbey Özel Güvenlik

BÖLGESİNDEKİ MÜŞTERİLERE VERİLEN GÜVENLİK HİZMETİNİN TÜM OPERASYON SÜRECİNDEN SORUMLU OLACAK; 35- 40 YAŞ ARALIĞINDA 5188 SAYILI YASAYI UYGULAMA DÜZEYİNDE HAKİM, EN AZ ÜÇ YIL GÜVENLİK SEKTÖRÜ DENEYİMİNE SAHİP EHLİYETİ OLAN VE AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN..

İstanbul Avrupa / Bağcılar GROUP 34 GÜVENLİK / İSTANBUL SERVİCE GROUP

Güneşlide bulunan rezidans Projemize çalışacak BAY Site Müdürü aranmaktadır. İrtibat: 0212 590 34 90..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler NURBEY ÖZEL GÜVENLİK

BAHÇELİEVLER-YENİBOSNA- RADAR BÖLGESİNDE YÖNETİM HİZMETİ VERMEKTE OLDUĞUMUZ BİR SİTE İÇİN DAHA ÖNCE SİTE MÜDÜRLÜĞÜ YAPMIŞ, TECRÜBELİ BAY SİTE MÜDÜRÜ ARAYIŞIMIZ BULUNMAKTADIR. Tesis Yönetim Hizmetleri - Site Müdürü İş Açıklaması • Site ve Sosyal tesisin hizmet k..

İstanbul Avrupa / Şişli Alitek Teknoloji

Alitek Teknoloji is looking for a highly-experienced Smart Factory Sales Manager . Following qualifications are required: • Bachelor or Master of Science degree from electronics, electric, control & automation or computer science faculties, • Minimum 8 years of combined tech..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Alkan Mobilya

1. En az Ticaret Lisesi, tercihen Yüksek Okul mezunu, 2. LOGO GO PLUS muhasebe programını ÇOK iyi bilen, Microsoft Office iyi kullanabilen 3. Genel muhasebe konusunda en az 5 yıl deneyimli, - Tek düzen hesap planını bilen, - Banka, cari hesap mutabakatla..

İstanbul Avrupa / Tümü Calzedonia

Genel Nitelikler 1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. Akmerkez Mağazamızda görevlendirilmek üzere; • En a..

İstanbul Avrupa / Tümü Calzedonia

Genel Nitelikler 1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. Bakırköy Bölgesindeki Mağazalarımızda görevlendirilmek üz..