İstanbul Avrupa Müdür İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Müdür
İstanbul Avrupa / Şişli Bomonti Balık

*ÜNİVERSİTE MEZUNU ( TERCİHEN TURİZM, İŞLETME), *RESTAURANT SEKTÖRÜNDE TECRÜBESİ OLAN (TERCİHEN DENİZ MAHSÜLLERİ KONUSUNDA ), *MEZELER VE MEYHANE KÜLTÜRÜ HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ, *MC OFFİCE PROGRAMLARINA HAKİM, *DİKSİYONU DÜZGÜN, PREZENTABL, GÜLER YÜZLÜ, *EKİP LİDERİ OLA..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Bereket Döner

a) Yüksek Okul veya Lise mezunu b) Fast-food sektöründe en az 3 yıl benzer pozisyon tecrübesine sahip c) Organizasyon ve takip yeteneğine sahip d) İletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü e) Pozitif ve analitik düşünebilen, müşteri odaklı f) Kurum kültür ve kurallar..

İstanbul Avrupa / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Avrupa / Şişli Bms Group

Temizlik ve Güvenlik sektöründe yaklaşık 10 yıllık deneyime sahip ve her geçen gün büyüyen firmamıza; İstanbul da ikamet eden İş Açıklaması • Ekibindeki personelin sevk ve idaresini sağlamak, • Sorumlu olduğu alanlar ile ilgili iş planlarını yapmak ve uygulamak, • Personel gö..

İstanbul Avrupa / Esenler RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

"Semtinizin Süpermarketi" Rammar; -En az Lise Mezunu, -Bağcılar, Esenler çevresinde ikamet eden, -Mağazasını ve ekibini yönetebilecek ve geliştirebilecek, -Misafir ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilecek motivasyon ve özgüvene sahip, -Takım ruhuna inanan..

İstanbul Avrupa / Tümü Allday

İŞ AÇIKLAMASI • Merkez tarafından belirlenen karar ve yönetmeliklerin mağazada uygulanmasını sağlamak, • Mağazasını denetlemek ve işleyişinde çıkabilecek aksamaları öngörerek gerekli önlem ve aksiyonları almak, • Mağazasının belirlenen satış ve kalite hedeflerine ulaşmasını ..

İstanbul Avrupa / Tümü Allday

İŞ AÇIKLAMASI • Merkez tarafından belirlenen karar ve yönetmeliklerin mağazada uygulanmasını sağlamak, • Mağazasını denetlemek ve işleyişinde çıkabilecek aksamaları öngörerek gerekli önlem ve aksiyonları almak, • Mağazasının belirlenen satış ve kalite hedeflerine ulaşmasını ..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

"Semtinizin Süpermarketi" Rammar; -En az Lise Mezunu, -Mağazasını ve ekibini yönetebilecek ve geliştirebilecek, -Misafir ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilecek motivasyon ve özgüvene sahip, -Takım ruhuna inanan Gaziosmanpaşa Beşyüzevler çevresinde bul..

İstanbul Avrupa / Avcılar Hun Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

Projenin Genel Personel Disiplin ve Sevk İşlerini planlayacak,kontrol edecek En Az Ön Lisans Mezunu 5188 Sayılı Kanun ve Uygulamasına İlişkin Yönetmelik hakkında deneyim ve tecrübeye sahip "5188 Sayılı Yasa gereği geçerli Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi Güvenlik ve Temizlik..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü RGM TURKEY

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Mühendislik Fakültelerinden Mezun, Tesis Yönetimi konusunda deneyimli, Perakende sektöründe (yüksek katlı ofis binaları, AVM, oteller, v.b.) projelerde, elektrik ve mekanik bakım konularında deneyimli, Bina mekanik, elektrik ve zayıf a..