İstanbul Avrupa Mühendis İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Mühendis
İstanbul Avrupa / Başakşehir Aktifses Electronics

Şirketimiz bünyesindeki imalat bölümü ile koordineli çalışabilecek, PCB Devrelerin tasarımlarını yapabilen, orta ölçekli programları yazabilen, Yazılmış programları yeni ürünler tasarlayabilecek kabiliyette, Askerliğini yapmış, Elektronik mühendisi ihtiyacımız vardır. İş yerimiz İkitelli OSB ..

İstanbul Avrupa / Tümü Maranda Group

MİMAR / MÜHENDİS Firmamızın Çerkezköy’de bulunan Kabası tamamlanmış, 4 Blok 114 Daireli, ince imalatın başladığı MARANDA YELLOW Projesinde ve Çerkezköy’ de başlayacak 1000 ‘e yakın konut projelerimizde, Şantiye şefliği ve ya Proje müdürlüğü görevlerini yapabilecek, Kaba ve İnce imalat taşeron ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

1. Üniversitelerin Endüstri ve7 veya Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun, 2. ISO 9001 Kalite Standartlarına hakim 3. Kalite Yönetim Sistemi dokümantasyonunu takip ve uygulamasını bilen 4. Ara Kontrol, Son Girdi Kontrollere ait faaliyetleri yürütecek, dokümante edecek, 5. ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Truva Asansör

Asansör firmamızın proje ruhsat bölümü ve teknik servis bölümüne ; - Üniverstlerin ilgili bölümlerinden mezun -Askerliğini yapmış -Çizim programlarına vakıf -Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayan -Takım çalışmasına yatkın bay ve bayan mühendis ve tekniker alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Fce Elektrik

Elektrik taahhüt işleri yapmakta olan firmamıza, hakediş ve metraj çalışmalarını yapabilecek, sorumlu olduğu projedeki saha personeline iş tarifi yapabilecek çalışma arkadaşı arıyoruz...

AXİS OFİS MOBİLYALARI markamız ile 1990 yılından bu yana faaliyetine devam eden fabrikamızda; OFİS, Otel, Hastane, AVM, Banka, Eğitim Sektörü, Fabrika bina vb. sektörlerinde ağırlık proje bazında hareketli MOBİLYA ve sabit MOBİLYA, üretimi ve dekorasyonu, projeli işler yapılmaktadır F..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Şengün Makina

Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun, MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen, Sonuç odaklı, problem çözme becerisi gelişmiş, analitik düşünme yeteneğine sahip, Planlama, İş Etüdü, Metod Geliştirme, Üretim ve Süreç bilgisine sahip, Teknik resim oku..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Şengün Makina

Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun, MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen, Sonuç odaklı, problem çözme becerisi gelişmiş, analitik düşünme yeteneğine sahip, Planlama, İş Etüdü, Metod Geliştirme, Üretim ve Süreç bilgisine sahip, Teknik resim okuma..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Truva Pirinç

Truva Pirinç Ürünleri Metal San. olarak 2009 yılından bu yana Esenyurtta bulunan fabrikamızda Bakır ve Çinko alaşımlı Pirinç Çubuk, Biyet, Külçe, İçi Boş Çubuk, Pirinç Tel, üretimleri yapmaktayız. Firmamızda eğitilmek üzere Metalürji ve Malzeme mühendisi çalışma arkadaşları aranmaktadı..

İstanbul Avrupa / Avcılar Caterıng34

Üniversitelerin Gıda Mühendisliği Bölümü'nden mezun, ISO 9001 ve ISO 22000 sistemlerinin yürütülmesi konusunda bilgi sahibi Toplu yemek sektöründe min. 1 yıl deneyimi olan Mutfak ekibini mevcut yönetim sistemlerinin yürütülmesi konusunda koordine edebilecek MS Office p..