İstanbul Avrupa Mühendis İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Mühendis
İstanbul Avrupa / Beyoğlu Neksgen Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti.

Neksgen; Değişime, sürekli gelişim ve öğrenmeye inanan, analitik düşünebilen, detayları yakalayabilen ancak bütünsel bakış açısına da sahip, problem çözme becerileri yüksek, hem bireysel hem de takım çalışmasında başarılı, bilgisini paylaşabilen çalışma arkadaşları arıyor.. İŞ TANIMI..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Erdoğan Yemek

Esenyurt Kıraç Bölgesinde bulunan firmamıza Tecrübeli Gıda mühendisi alınacaktır. Tercihen Avcılar, Esenyurt Bölgesinde oturanlar tercih edilecektir...

İstanbul Avrupa / Çatalca Pelit Mühendislik Doğ. Isı Sist.

Doğalgaz Taahhüt Alanında İGDAŞ Yetkili Firmamıza Gasline,Zetacad Programlarına hakim İGDAŞ Yetki Sertifikalı Tecrübeli Makina Mühendisi Çalışma Arkadaşları Aranmaktadır. Çatalca,Silivri,Büyükçekmece Civarında İkamet Edenler Tercih Edilir...

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'taki ofisimizde görevlendirmek üzere Yaptığımız işlerin rölevesini çizip hakedişini yapacak iyi düzeyde microsoft office bilen ve iyi autocad kullanabilen yeni mezun veya deneyimli bayan inşaat mühendisi arkadaş aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Bacınoğlu İnşaat

İstanbul Büyükçekmece’de bulunan firmamız bünyesinde çalışmak üzere İnşaat Mühendisi –Şantiye Şefi aranmaktadır. İstenen Nitelik ve Uzmanlıklar: - Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun, - AutoCAD, STA4CAD, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, - Me..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Brc Test Ve Otomasyon Sistemleri

Firmamız endüstriyel test sistemleri, fabrika otomasyonu ve özel tasarım makine imalatı üzerine çalışmaktadır Görev Tanımı: • Test ve Montaj Makinesi Tasarımı Aranan Özellikler: • Üniversitelerin Makine Mühendisliği ve Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden mezu..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Brc Test Ve Otomasyon Sistemleri

Firma: Firmamız endüstriyel test sistemleri, fabrika otomasyonu ve özel tasarım makine imalatı üzerine çalışmaktadır Görev Tanımı: Elektronik Kart Test ve Ölçüm Sistemleri’nden sorumlu mühendis • Donanım mimarisi tasarımı • Yazılım geliştirme ve uygulama • Sistem devre..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Nby İnşaat

Centro Beylikdüzü projesinde şantiyede çalışacak,mekanik işlerden anlayan,tercihen elektrik işlerini de üstlenebilecek , en az 5 yıl tecrübeli (sahada tecrübeli) MAKİNE MÜHENDİSİ araniyor...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Gold Catering

Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümlerinden mezun, tercihen yüksek lisans yapmış yada öğrenci, Gıda Güvenliği Yönetim sistemleri ve Gıda Mevzuatı , Üretim Proseslerine hakim, Gıda güvenliği ve yönetim sistemlerinde (ISO 9001 , ISO 22000) bilgi sahibi, Sektöründe minimum 3 yıl ..

İstanbul Avrupa / Fatih Seymag

PASLANMAZ GIDA MAKİNALARI İMALATINDA BİZİMLE UZUN YILLAR ÇALIŞACAK KENDİNE GÜVENEN DENEYİMLİ MAKİNA MÜHENDİSİ ALINACAKTIR TECRÜBELİ OLMAYAN DENEYİMSİZ TERCİHİMİZ DEĞİLDİR..