İstanbul Avrupa Mühendis İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Mühendis
İstanbul Avrupa / Başakşehir Teknofinsteel Makina Otomasyon Sistemleri

AutoCad ,Solid Works ve ofis proğramlarını iyi bilen, makine üretim ve saha montajında çalışacak deneyimli ve yetiştirilecek çalışma arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Orange Catering

-Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümünden mezun -Tercihen 2 yıl tücrübeli -Diksiyonu düzgün,insan ilişkilerinde başarılı,ikna kabiliyeti yüksek -Tercihen daha önce Hazır yemek üretiminde çalışmış -Bayan gıda mühendisi aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Hibsan Havalandırma

Esenyurt'ta, 35 yılı aşkın süredir (Türkiye'nin ilk aspiratör fabrikası) çeşitli markalar için beyaz eşya üretimi yapan fabrikamıza, yetiştirilmek üzere, üretim-imalat bölümleri arasındaki kordinasyonun ve iletişimin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi, hedeflenen ve gerçekleştirilen üretim adetle..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Kardeşler Yemekçilik

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK DİPLOMASI BULUNAN GIDA MÜHENDİSİ ARANIYOR...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Ekipsan Mekanik Hava Kanal İmalatı

GENEL ÖZELLİKLER - Isıtma ve Soğutma sistemleri sektöründe deneyimli, - Müşteri satışlarımıza yön verebilecek - Keşif yapıp fiyat teklifi hazırlayabilicek - İnsan İlişkileri güçlü, - Hızlı,sonuç odaklı ve ekip çalışmasına yatkın, - Satınalma veya satış alanında k..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Truva Pirinç

Truva Pirinç ürünleri olarak; bakır çinko alaşımlı madenleri geri dönüşüm işini yaparak külçe, biyet,çubuk,boru ve tel imalatı yapmaktayız. Firmamızda ; - Makinelerin periyodik muayeneleri - Makine verimliliği - Üretim planlama - Kapasite işlemleri - Bakı..

* 4 yıllık Makina mühendisliği veya 2 yıllık teknik bölümlerinden mezun * Satış ve pazarlama konusunda tecrübeli * İş Güvenliği ve periyodik kontroller alanında bilgi sahibi * Müşteri portföyünü geliştirip, Alternatif satış kanalları oluşturabilecek * Dış görünümüne önem v..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Maksivak

Makina imalatında çalışacak solid/word kullanabilen ve makina tasarım yapabilen, makina mühendisi / teknikeri aranıyor...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Cankur Makina

Makina İmalatında Deneyimli Solidworks ve Autocad e hakim olan tecrübeli Arkadaşlara Üniversitelerin Makina veya eşdeğeri fakülte ile mühendislik dallarından mezun, En az 3 yıl üretim deneyimi olan, Organizasyon yeteneği güçlü, İnsan ilişkileri kuvvetli, takım çalışma..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Hareketli Platform Makine San Ve Tic Aş

Kalite Güvence ve İmalat Sorumlusu İnşaat Cephe asansörü ve hareketli platformları kiralama ve servis sektörünün öncü firmalarından Hareketli Platform Makine ve San. Tic AŞ firmamız için; • Mühendislik eğitimi almış, • ofis programlarına hakim, • planlama ve iş takip ..