İstanbul Avrupa Müşteri Hizmetleri Sorumlusu İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Müşteri Hizmetleri Sorumlusu
İstanbul Avrupa / Esenyurt Digi Dunya

ÇAĞRI MERKEZİNDE ÇALIŞACAK DENEYELİMLİ + DENEYİMSİZ ÇALIŞACAK ELAMAN ARANIYOR 2 HAFTALIK ÜCRET 700 TL SSK + YEMEK + PRİM + HEM İŞ HEM EGLENCE İSTİYOSANIZ HEMEN EKİBİMİZE KATILMALISINIZ :))..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Metem Teknoloji

Çağrı Merkezimize Müşteri Temsilcileri arıyoruz. Aranan Nitelikler -Müşteri temsilciliğini kendine meslek edinmiş, -Tercihen Çağrı merkezinde deneyimli, -Ses tonu ve diksiyonu düzgün, Türkçeyi akıcı konuşabilen, -İkna kabiliyeti yüksek, -Tercihen İngiliz..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Gemah Diş Ticaret

Gmeha diş ticaret italat ihracat üzerine calşişmaktadir Firmamizda en az 5 yillik Deneyime sahib mühasdebe elamani alinacaktir AYRİCA kuruyemiş sektorunde özellikle ceviz satişi yapmiş deneyimli siçak soğük satiş temsilcileri alinacaktir..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa N & T Kargo Hizmetleri

YAYA ve SÜRÜCÜ KURYE İÇİN; MNG KARGO İstanbul/MEGACENTER Şubemizde Yaya Kurye olarak görevlendirilmek üzere, İş Tanımı Şubeye gelen kargoları belirlenen zamanda ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. Şubeden gönderilen kargoların müşteril..

İstanbul Avrupa / Kağıthane İroni Tekstil

E-ticaret sitemiz için yetiştirilmek üzere; ön muhasebe, e-ticaret satış, müşteri hizmetleri görevlerinde çalışacak genç dinamik elemanlar alınacaktır. * Ulaşım sorunu olmayan adaylar tercih sebebidir. ( Çağlayan ) *ironi Bayan Tekstil üretici firması..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Sel Kargo

Yurtiçi Lojistik alanında hizmet veren firmamız Sel Kargo'da Müşteri Temsilcisi / Sevkiyat Takip Uzmanı pozisyonunda çalışmak üzere yeni takım arkadaşı arıyoruz. Pozisyonun sorumlu olacağı ana başlıklar kısaca şu şekildedir: - Müşteri gönderileri takibi - Gönderilerin..

Merhabalar Şirketimize sorumluluk alabilecek sekreterlik görevi ile ön muhasebe işini yapabilecek bayan çalışan aramaktayız. İş tecrübesi konusunda işi biz öğretiyoruz ama işin devamını getirmesini istiyoruz. İş çok sıkı değil ama yapılması gereken işlerin dikkatli bir şekilde yapılm..

İstanbul Avrupa / Tümü KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Bakırköy Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere 'Müşteri Hizmetleri Sorumlusu' arıyoruz. - Servise gelen telefonların kaydını yapmak, teknik ekibe iletmek ve onarımdan sonra te..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Daytona Motor

OTOMOTİV VEYA MOTOSİKLET SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ ARAÇ FATURASI KESİP CARİ HAREKETLERİ TAKİP EDECEK BAY VEYA BAYAN ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Eğitim Bilimleri Temel Lisesi

ÖZEL KURUMSAL LİSEMİZE BAY-BAYAN DİKSİYONU DÜZGÜN GELİŞİME AÇIK YÜKSELMEYİ HEDEFLEYEN HERTÜRLÜ İKNA VE SORUN ÇÖZME ODAKLI UZUN YILLAR ÇALIŞMAYI PLANLAYAN ELAMAN ARANIYOR..