İstanbul Avrupa Müşteri Hizmetleri Sorumlusu İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Müşteri Hizmetleri Sorumlusu
İstanbul Avrupa / Tümü Omuz Omuza

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren alanında lider, kurumsal müşterimiz için engelli kadroda değerlendirilmek üzere “Şube Müşteri Temsilcisi” arıyoruz. İŞ TANIMI *Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek, *Şubenin telef..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Mamabizde

İNTERNET SANAL MAĞZA SATIŞINDA FATURA VE ÜRÜN TAKİBİ NDEN ANLIYAN DENEYİMLİ PANEL SORUMLUSU ARIYORUZ 1750 TL SSK YEMEK..

İstanbul Avrupa / Şişli Pie Tasarım

Pie Tasarım & Uygulama, Uluslararası ticaret deneyimli olan, Yurtiçi ve Yurtdışın da Stand tasarımı ve uygulama hizmeti vermektedir. Şişli/Perpa Ticaret Merkezindeki ofisimizde tam zamanlı çalışmak üzere DENEYİMLİ Satış Temsilcileri aramaktayız. İŞ TANIMI - Fuar takvi..

Istanbul Avrupa yakasında, Gıda ve Veteriner Analizleri alanında faaliyet gösteren laboratuvarımız için tanıtım ve müşteri ziyaretleri yapabilecek düzeyde laboratuvar alanına hakim, iyi derecede araç kullanabilen gıda mühendisi, veteriner hekim, biyolog, kimyager veya gıda teknikeri alınacaktır. CV'..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa N & T Kargo Hizmetleri

MNG KARGO İstanbul/MEGACENTER Şubemizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere, Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Şube içi Kargo alım ve teslimatı yapacak, Faturalama, raporlama, tahsilat işlemlerini gerçekleştirecek, BAY..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Eser Tekstil

Gömlek ihracatı yapan firmamıza iyi derecede İngilizce bilen, Tekstil tecrübesi olan müşteri ilişkilerini ve dosyalarını takip edebilecek Takım arkadaşı arıyoruz. *25-35 yaş arası *ekip çalışmasına yatkın *sorumluluk sahibi ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Baykom Bilgisayar Ve İletişim Hiz. Ltd.

-İletişim becerisi, insan ilişkileri güçlü, diksiyonu düzgün -Telefon trafiğini yönetebilecek -Evrak takibi yapabilecek -Ekip arkadaşları ile uyumlu çalışabilecek -Teknik servis operasyonlarını yönetebilecek -Temel ön muhasebe bilgisi olan -Müşteri mutabakatı yapa..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Ecc İletişim Ve Çağrı Hizmetleri

ARANAN NİTELİKLER: *ÇAĞRI MERKEZİ SEKTÖRÜNDE KARİYER YAPMAYI HEDEFLEYEN *DENEYİMLİ – DENEYİMSİZ *MOTİVASYONU YÜKSEK *İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK *DİNAMİK, AZİMLİ VE KONUŞMAYI SEVEN *SES TONU VE DİKSİYONU DÜZGÜN *EKİP ÇALIŞMASINI UYUMLU *BİREYSEL SATI..

İstanbul Avrupa / Tümü KVK Teknik Servis Hizmetleri

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Bakırköy Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere 'Müşteri Hizmetleri Sorumlusu' arıyoruz. - Servise gelen telefonların kaydını yapmak, teknik ekibe iletmek ve onarımdan sonra te..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Elekse Fatura Ödeme

Fatura ödeme sektöründe hizmet veren, Kağıthane Papirüs Plaza da bulunan BDDK Lisanslı Elekse Ödeme Kuruluşu A.Ş’nin Satış/Pazarlama Departmanında Bayi koordinasyon işlemlerini düzenleyecek yetki ve sorumluluk üstlenebilecek; ilişkiler kurma ve iletişim becerileri güçlü, diksiyonu düzgün; bayi sadak..