İstanbul Avrupa Müşteri Hizmetleri Sorumlusu İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Müşteri Hizmetleri Sorumlusu
İstanbul Avrupa / Kağıthane İroni Tekstil

Bayan Tekstil Eticaret Sitemizin satış ve müşteri hizmetleri departmanlarına Yetiştirilmek üzere genç ve dinamik elemanlar alınacaktır. * Ulaşım sorunu olmayan adaylar tercih sebebidir. ( Çağlayan )..

İstanbul Avrupa / Şişli Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz mobilya sektörünün lider kuruluşlarından olan kurumsal müşterimiz için aşağıdaki niteliklere uygun ''Müşteri Hizmetleri Temsilcisi'' arıyoruz. Genel Nitelikler: - En az lise, tercihen önlisans mezunu, - Tercihen benzer pozisyonda dene..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Vizyon İnşaat

yenibosnada bulunan sırma su bayisinde telefonda şipariş alacak bayan calışma arkadaşı arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Şişli Mercan Matbaa

Firmamıza; Matbaa Konusunda Deneyimli Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır. - Benzer pozisyonda en az 10 yıl tecrübeli - Lise mezunu, tercihen ön lisans mezunu veya kendine ait işyeri çalıştırmış olan - Word, Excell, gibi programlara hakim - Her türlü matbaa ürü..

İstanbul Avrupa / Fatih Uslu Bilişim Sanal Mağzacılık

Uslu Bilişim Sanal Mağzacılık firmasının aktif ilanlarına veya diğer E-Ticaret Müşteri İlişkileri / Satış Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Uslu Bilişim Sanal Mağzacılık E-Ticaret Müşteri İlişkileri / Satış Elemanı ilanı için başvur..

İstanbul Avrupa / Şişli Longevita

Company Overview Longevita is a leading medical tourism company incorporated in the UK and Turkey. Attracting international patients from over 100 countries to Turkey, Longevita provides affordable high quality medical procedures by internationally qualified surgeons at best in class ho..

İstanbul Avrupa / Tümü KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Bakırköy Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere 'Müşteri Hizmetleri Sorumlusu' arıyoruz. - Servise gelen telefonların kaydını yapmak, teknik ekibe iletmek ve onarımdan sonra te..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Aras Kargo 4. Levent Şube

İşyerimiz 4 levent te olup müşteri temsilcisi bay elaman alınacak. Adaylarda klavye ye hakim olma şartı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Sel Kargo

Sel Kargo firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ön Muhasebe / Müşteri Takip Yetkilisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Sel Kargo Ön Muhasebe / Müşteri Takip Yetkilisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Tümü DERİ DESEN ETİKET

Genel Nitelikler: • Üniversite Mezunu, • İyi derecede İngilizce bilen, • Tercihen İhracat bilgisine sahip, • 35 yaşını aşmamış,/ Erkeklerde askerliğini yapmış, • Müşteri Temsilcisi siparişten sevkiyata kadar süreçlerde sorumluluk taşıyabilecek, • Müşteri memnuniye..