İstanbul Avrupa Sekreter İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Sekreter
İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Maysan Makina

Makina imalatı yapan firmamıza iyi derecede bilgisayar kullanabilen (özeliikle MS Office programlarına hakim), İstanbul - Bayrampaşa ya da yakın bölgede ikamet eden yardımcı ofis elemanı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Salayidin Dış Ticaret

ihracat firmasında diksiyonu düzgün,fatura kesebilecek,organize kabiliyeti yüksek özellikle world ve excel bilgisi olan acil personel..

İstanbul Avrupa / Eyüp Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Haliç Kongre Merkezine yakın Mobilya firmamıza Sekreter alınacaktır. 1. En az lise mezunu, 2. Firmayı en iyi şekilde temsil edebilecek ve tanıtacak şekilde telefonlara cevap vermek, 3. Ofis içinde telefon, eposta ve fax mesaj trafiğini yönetebilecek, 4. Ofis ziyaretçilerini k..

İstanbul Avrupa / Şişli The Unitech

İstanbul Avrupa yakasında Mecidiyeköy-Şişli civarına yakın ikamet eden bayan personel aranmaktadır. İŞ TANIMI * Ofis içi günlük düzeni sağlamak * Telefon trafiğini yürütmek * Dosyalama ve arşivleme takibinden sorumlu olmak * Gelen - giden evrak, kargo yönetiminden ve takibind..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler World Security

Bahçelievler bölgesinde bulunan şirket merkezinde çalışacak: insanlarla iletişimi kuvvetli, ikna kabiliyeti yüksek, fiziki bakımına dikkat eden, diksiyonu düzgün daha önce call center tecrübesi olan bayan personeller aranmaktadır. Aranan şartlar: 23-35 yaş arası en az..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Evim Mobilya

Çağlayan'da Bulunan Mobilya/Dekorasyon Firmamızın Ofis Bölümüne; Personel Takip İşlemleri, Teklif Hazırlama, Evrak Dosyalama,Genel Yazışmaları ve Ön Muhasebeyi yürütebilecek "Ön Muhasebe Elemanı" Alınacaktır. - İyi Derecede Ofis Programlarını Kullanabilen (Excel, Word,..) - ..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Baran Et

Bayrampaşa'da yer alan firmamıza ofis düzeninden sorumlu deneyimli bayan ön musesebe /sekreterya alınacaktır ADRES:KOCATEPE MAH.YEMİŞ MEYDANI SOK.NO:2/133 MEGA CENTER BAYRAMPAŞA DETAYLAR YÜZYÜZE GÖRÜŞÜLECEKTİR (Görüşmeye gelmeden önce cep telefonundan irtiba..

İstanbul Avrupa / Silivri Baran İnşaat

Firmamız bünyesinde - Bilgisayar kullanmayı bilen -Fatura ve evrak düzenleyecek -gelen misafirlerimize çay kahve ikramı yapabilecek bayan personel aramaktayız..

İstanbul Avrupa / Şişli Sc Matbaa İnşaat San Tic Ltd Şti

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere ön muhasebe elemanı aranmaktadır...

Ortopedik implant satışı konusunda çalışan firmamızda çalışmak üzere : • En az lise mezunu, • İnsan ilişkilerinde başarılı, • Ekip çalışmasına uyumlu, • Sonuç odaklı çalışan, • MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen. İŞ TANIMI: ..