İstanbul Avrupa Sekreter İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Sekreter
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Berker Laminat

Kendine güvenen, aktif, neşeli, çalışkan, işini seven, güler yüzlü ,dinamik,diksiyonu düzgün,prezantabl Sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek Temsil yeteneği yüksek ve iyi sorun çözücü Dikkatli, sistemli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş, Planlama ve organizasyon yetene..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Miskod Otomasyon Ve Yazılım A. Ş

En Az Lise Mezunu, İnsan İlişkileri Güçlü, Güleryüzlü, Kendi işi gibi sahiplenebilen, Ofis Programlarına hakim, Giyimine dikkat eden, Adayların başvurularını bekliyoruz...

Derneğimizde telefon trafiği yönlendirecek, Diksiyonu kuvvetli bayan sekreter aranıyor...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Deha Bilişim Teknolojileri

BEYLİKDÜZÜ ADNAN KAHVECİ MAHALLESİNDE BULUNAN İŞ YERİMİZDE TELEFONLARA BAKACAK MÜŞTERİ KAYIT FORMU TUTACAK ,AKICI KONUŞABİLEN YOĞUNLUĞA VE ÇALIŞTIĞI EKİP ARKADAŞLARINA UYUMLU ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA İHTİYAÇ VARDIR. MAAŞ+SGK+YEMEK (ASGARİ ÜCRETLE BAŞLANGIÇ YAPILACAKTIR)..

İstanbul Avrupa / Fatih Ah Group Company

Fatihteki ofisimizde çalışacak Arapça bilen bayan eleman aranmaktadır...

FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE ; ÖN MUHASEBE - MUHASEBEOLMAK ÜZERE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUTTUR...

İstanbul Avrupa / Şişli Euroclean

Telefon görüşmelerinin yönetimi ve misafirlerin karşılanması, Büro Yönetiminin tüm işlemlerini yürütmek, Ofis bütçesini takip etmek (ofis ihtiyaçları,faturalar ve ödemelerin takibi, sözleşme süreçlerinin yönetimi) Ofis faaliyetlerinin düzenlenmesine destek olmak, Gerektiğinde..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Kale Yapı Gayrimenkul Ltd. Şti.

*Tercihen Beylikdüzü,Esenyurt,Büyükçekmece, Avcılar bölgelerinde ikamet eden * En az lise mezunu * Bilgisayar kullanmayı bilen * Güler yüzlü, insan ilişkileri kuvvetli * Diksiyonu düzgün * Satış ofisimize gelen müşteri telefonlarına cevap verilmesi ve kayıt oluştuştu..

İstanbul Avrupa / Şişli Oscar Ajans

Hakla İlişkiler Bölümünde Çalışmak üzere 18-30 Yaş arası bayan ekip arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Egen Barkod Etiket

İkitelli Organize Sanayii Bölgesinde bulunan Barkod Etiket üretimi ve satışını yapan firmamızda, Ön Muhasebe Deneyimine Sahip, Tercihen Mikro Ticari Yazılım Kullanabilen, Bayan İş Arkadaşları Alınacaktır, Hafta içi : 08:30 - 18:30 Hafta sonu : Ctesi: 8:30 - 13:30..