İstanbul Avrupa Sekreter İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Sekreter

Para sayma makineleri satış ve teknik servis hizmetleri faaliyeti gösteren şirketimizin Perpa Ticaret Merkezi'ndeki şubemizde görevlendirilmek üzere bayan sekreter çalışma arkadaşı aramaktayız. Lise/üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Dış görünümüne ve kişisel bakımına öze..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Harmony Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti.

ÖN MUHASEBEDEN ANLAYAN, MİCROSOFT OFFİCE KULLANAN, YAZIŞMA YAPACAK, TELEFONA BAKACAK VE MİSAFİRLERE İKRAMDA BULUNACAK İNGİLİZCE BİLEN ELEMAN ARANIYOR...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler As Erdoğan Deri

- Bahçelievler / Yenibosna adresinde bulunan ayakkabı & deri fabrikamızda çalışacak; - Tercihen işletmeye yakın bölgede ikamet eden; - Giyimine özen gösteren, diksiyonu düzgün, güler yüzlü; - Santrale gelecek telefon aramalarını ilgili birimlere iletecek; aynı ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

ŞİN TANIMI: Açık hava reklam sektöründe öncü olan firmamız için sekreter/ofis asistanı aramaktayız. Seyrantepe civarında ikamet eden adaylar ve resimli cv'ler tercih sebebi olacaktır. Sunulan imkanlar Maaş+sgk+yemek ARANAN ÖZELLİKLER: * Lise mezunu ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Lösemili Çocuklar Dernegi

HUZRLU GÜVENİLİR AİLEMİ BİR ORTAMI BULUNAN ŞİRİNEVLERDEKİ LÖSEMİLİ COCUKLARI YAŞATMA VE BİR UMUT DERNEĞİNDE İŞ İMKANI VERİYORUZ İŞ PRENSİBİNE SAHİP GÜLERYÜZLÜ ACİL İŞE İHTİYACI OLAN ARKADAŞLAR ARASIN SABAH 10 AKSAM 17 30 MESAİ İCESİNDE CALİŞACAK 8 BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR ..

İstanbul Avrupa / Şişli Dr Nüket Eroğlu

Diksiyonu düzgün, prezantabl ve güler yüzlü, hızlı ve etkin sorun çözebilme yeteneğine sahip, hasta ve yakınları ile etkili iletişim kurabilen, randevu ve hasta takip programı kullanabilen,takım çalışmasına yatkın, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, tercihen sağlık sektörü tecrübeli, Avrupa..

İstanbul Avrupa / Avcılar Gusse Gıda Aş

GENEL NİTELİKLER Tercihen Üniversitelerin ilgili bölümlerinden, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü Mezunu, Bu pozisyonda en az 2 yıl deneyimli, Kurumsal yapıyı temsil yeteneğine sahip, İyi derecede bilgisayar kullanabilen, MS Office uygulamalarına hakim Büro cih..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Mentors Danışmanlık & Mimarlık

Şirketimiz bünyesinde çalışacak, - 30 yaşını geçmemiş, - Ofisin günlük rutin işlerini yürütebilecek, - Telefonda iletişimi kuvvetli, diksiyonu düzgün, - Organizasyon ve planlama yeteneğine sahip, - Temel seviyede bilgisayar bilgisi olan, - Sekreter/Asistan ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Aytek Dekor

BAĞCILAR GÜNEŞLİDE MEKANİK PERDE SİSTEMLERİ ÜRETİMİ YAPMAKTAYIZ.SORUMLULUK SAHİBİ BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR.TESETTÜRLÜ TERCİHİMİZDİR. ÇALIŞMA SAATLERİ 08.00-19.00 DİR..

İstanbul Avrupa / Silivri Ems Yapı

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK OFİS PROGRAMLARINI KULLANABİLEN CARİ HESAP TAKİBİ YAPABİLECEK,OFİS TELEFON TRAFİĞİNİ YÖNETEBİLECEK ÖN MUHASEBE SEKRETER ALINACAKTIR..