İstanbul Avrupa Stajyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Stajyer
İstanbul Avrupa / Sarıyer Banqo.

Banqo, bahis ve spor dikeyinde kullanıcılarına sosyal bir deneyim sunan banqo. multi-platform bir mobil uygulamadır. Kullanıcıların oynadıkları fiziksel kuponları fotoğraf çekerek paylaştıkları anda dijitale çevirip; kullanıcılarına maç skoru, kupon takibi ve maç içeriği üzerinden bildi..

İstanbul Avrupa / Güngören Yirmibeş Oniki Tekstil Pazarlama

Merter de bulunan erkek üst örme grubunda çalışacak , gelişime açık ,ekip çalışmasına uygun genç arkadaşlar aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Net Danışmanlık

Güçlü yatırımcıların ortaklığında kurulmuş, çalışanına değer veren bir mobil teknoloji şirketi müşterimiz için Operasyon Stajyeri arayışımız bulunmaktadır. Operasyon ekibine günlük işleyişte destek olunması, Operasyon yöneticilerine panel takibi yönetimi ve yönlendirmesi ko..

İstanbul Avrupa / Başakşehir KARAFIRIN

İnsan Kaynakları alanında kendini geliştirmek isteyen, hevesli, meraklı ve dinamik stajyerler arıyoruz! İşe alım sürecinde görüşme organizasyonlarının planlanması, veri girişleri ve düzenlenmesi konularında görev alacak İnsan Kaynakları süreçleri ile ilgili destek gerektiren diğer alanla..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Okay Medya A. Ş

Okay Medya A.Ş şirketimize Haber ve teknolojik içerikli web sitelerimizi yönetebilecek kendini geliştirmeye açık stajyer personel alımı yapılacaktır...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Okay Medya A. Ş

Şirketimizde ürün satışı ve karşılaştırması yapan sitemize ürün girişi yapacak ve site yönetimi yapabilecek stajyer personel alımı yapılacaktır. Çalışma planlaması için detaylı olarak görüşülecektir...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Detay Reklam

Firmamız bünyesinde çalışacak tam zamanlı broşür dağıtımı yapabilecek eleman aramaktadır . ilgili arkadaşların müracat edebilir.(ERKEK)..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

İstanbul-Seyrantepe de bulunan kozmetik ve reklam firmamıza ilgili bölümlerden mezun tam zamanlı grafik tasarım stajyeri aranmaktadır. - En az orta seviyede Adobe Photoshop, Illustrator programlarını bilen, - Sosyal medya yönetimi yapacak, - Ulaşım engeli olmayan, - İş..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Retouch Güzellik Merkezi

Yoğun tempoya ayak uydurabilecek iş disiplini olan hijyene ve calışma saatlerine önem veren çalışma arkadaşları arıyoruz.. ÇALIŞMA SAATLERİ:09:00-20:00 ÇALIŞMA GÜNLERİ:PAZAR KAPALIYIZ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Acarnet Bilişim Teknolojileri

Lise veya üniversitelerden, • Tercihen PHP yazılım dili bilen kendini geliştiren, • Web sitelerinin içeriklerini yönetebilecek, • Sosyal medyaları yönetebilecek • Tercihen İyi seviyede HTML ve CSS bilen • İletişim becerisi yüksek,..