İstanbul Avrupa Stajyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Stajyer
İstanbul Avrupa / Sultangazi Özgel Patent

Marka, Patent tescil ofisinde çalışacak; Erkek-17-25 yaş arası, Lise okuyan, mezun, önlisans okuyan/mezun,..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Sunny Elektronik

Elektronik sektöründe 1979 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Atmaca Elektronik, Sunny markasıyla televizyon ve uydu alıcı üretimi gerçekleştirerek Türkiye’nin 3. büyük elektronik üreticisi olmuştur. Yüksek teknolojiye sahip üretim tesisleri 110.000m2 kapalı alanda İstanbul Esenyurt’da faaliye..

İstanbul Avrupa / Bakırköy ATATÜRK HAVALİMANI TAV GÜVENLİK

TAV ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ Atatürk Havalimanı'nda bulunan Genel Müdürlüğümüz^de Resebsiyonist olarak görev alacak, zorunlu lise stajyeri arayışımız vardır. - Meslek lisesinde okuyan - Zorunlu lise stajı bulunan - 8 saat çalışabilecek (08:00-17:00 arasında)..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Vega Sigorta Aracılık Hizmetleri

ÜNİVERSİTE STAJYERİ İŞ HAYATINA ATILMADAN ÖNCE İYİ BİR PROVA YAPMAYA HAZIR MISINIZ? Hazırım diyorsanız; Vega Sigorta’da staj yapacak dinamik ve öğrenmeye istekli genç yetenekler arıyoruz. •Üniversitelerin Bankacılık ve Sigortacılık bölümünde 2. 3. ve 4. sınıfl..

İstanbul Avrupa / Bakırköy ATATÜRK HAVALİMANI TAV GÜVENLİK

TAV ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ Atatürk Havalimanı'nda bulunan Genel Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları Departmanı için zorunlu lise stajyeri arayışımız vardır. - Meslek lisesinde okuyan - Zorunlu lise stajı bulunan - 8 saat çalışabilecek (08:00-17:00 arasında) - ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Büyükçekmece Karbeyaz Anaoklu

ANAOKULUMUZDA TAM ZAMANLI YA DA PART TIME ÇALIŞABİLECEK STAJYERLER ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Assa İletişim

Başakşehirde ikamet eden dijital baskı firmasında çalışmak üzere indesign kullanabilen stajyer aranmaktadır. -çalışma günleri duruma göre görüşülür...

İstanbul Avrupa / Şişli İNKA İnsan Kaynakları

İNKA MİCE, İşe Alım bünyesindeki 'İnsan Kaynakları Stajyeri' pozisyonunda aramıza katılmanız için başvurunuzu bekliyoruz. Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri'nde 3. - 4.sınıf öğrencisi, mezun veya Yüksek Lisans öğrencisi, İnsan Kaynakları alanında kariyer hed..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Donanım Grup

BAKIRKÖYDEKİ REKLAM FİRMAMIZ REFİK REKLAM, EĞİTİM FİRMAMIZ DONANIM VIP VE ORGANİZASYON FİRMAMIZA GÜNDE1KONU İÇİN ÇEŞİTLİ STAJYER ÖĞRENCİLER ALINACAKTIR ÇALIŞMA SAATLERİ:08.30 - 18.30 HAFTAİÇİ 3 GÜN VE HAFTASONU 1 GÜN GELİNMESİ GEREKMEKTEDİR..

İstanbul Avrupa / Tümü Çeşitli Medya Ajans

wep tasarımı konusunda destek olacak stajyer arkadaşlar detay için iletişime geçiniz..