İstanbul Avrupa Stajyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Stajyer
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Aslanlar Yapı Denetim Ltd. Şti.

Yapı denetim sektöründe faaliyet gösteren firmamıza stajyer öğrenciler aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Han Gumruk Musavırlıgı Ltd Stı

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK EVRİM İHRACAT PROGRAMINI BİLEN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Smmm Faruk Uzun Mali Muşavirlik Ofisi

İSTOÇ TİCARET MERKEZİ KUZEY PLAZADA Kİ MUHASEBE BÜROMUZA STAJER ARKADAŞLAR ARAMAKTAYIZ. MUHASEBE MESLEĞİNİ A DAN Z YE ÖĞRETİYORUZ. İSTER EĞİTİMİNİ TAMAMLAMIŞ İSTER EĞİTİME DEVAM EDERKEN ÇALIŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BAŞVURUYAPABİLİR ...

Güçlü malî yapısı ile tesis yönetimi sektörünün liderlerinden biri olan İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş.; - Tesis Yönetimi ve İşletim Hizmetleri - Bakım Arıza ve Onarım Hizmetleri - Proje Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri - Data Center Kurulum Hizmetleri - Taahhüt..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa S. M. M. M. Mustafa Akbaş

Muhasebe Bürosunda Genel Muhasebe Alanında Yetiştirilmek Üzere personel aranmaktadır, Sektörle ilgili bölümlerden mezuniyeti olan ya da öğrenimi devam etse de tam zamanlı olarak çalışabilecek olmaları tercih sebebidir. Not: Müracat edecek arkadaşların sgk yükümlüklükleri ve ücret ..

İstanbul Avrupa / Esenler Arsel Osgb

İş Açıklaması ARSEL OSGB SAN.TİC.LTD. ŞTİ.'nin merkez ofisinde değerlendirilmek üzere; "Stajyer" arayışımız bulunmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Sorumluluk almaya istekli, İletişimi ve insan ilişkileri kuvvetlli, Planlama ve analiz becerisi..

İstanbul Avrupa / Başakşehir KARAFIRIN

İnsan Kaynakları alanında kendini geliştirmek isteyen, hevesli, meraklı ve dinamik stajyerler arıyoruz! İşe alım sürecinde görüşme organizasyonlarının planlanması, veri girişleri ve düzenlenmesi konularında görev alacak İnsan Kaynakları süreçleri ile ilgili destek gerektiren diğer alanla..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Abacı Giyim

TEKSTİLDE KUR ÇALIŞMASINI BİLEN , TİCARİ PROGRAM OLARAK SENTEZ VE NEBİM PROGRAMLARINI KULLANABİLEN , RESMİ MUHASEBEYİ TUTABİLECEK , FİNANS İŞLEMLERİNİ YAPABİLECEK , İNSAN KAYNAKLARI BİLGİSİNE SAHİP , CARİ MUTABAKATA HAKİM TAKIM ÇALIŞMASINA UYGUN SORUMLULUK ALABİLECEK ARKADASLAR ARIYORUZ ...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Nehirce İnsan Kaynakları Ve Otomasyon

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren,Çağlayandaki ofisimizde görevlendirilmek üzere; Stajyer aranmaktadır. Ön lisans veya Lisans öğrenimine devam eden, Özellikle İnsan Kaynakları , Halkla İlişkiler ve Büro Yönetimi bölümlerinde eğitim gören Zorunlu stajı bulunan Enerjis..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Donanım Grup

BAKIRKÖYDEKİ REKLAM FİRMAMIZ REFİK REKLAM, EĞİTİM FİRMAMIZ DONANIM VIP VE ORGANİZASYON FİRMAMIZA GÜNDE1KONU İÇİN ÇEŞİTLİ BÖLÜMLERE STAJYER ÖĞRENCİLER ALINACAKTIR ÇALIŞMA SAATLERİ: 08.30 - 18.30..