İstanbul Avrupa Teknik Ressam İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Ressam
İstanbul Avrupa / Başakşehir Eral Pano Mak. San. Tic. Ltd. Şti.

İşyerimizdeki pano ve kabin imalatına yönelik Solidworks ve Metalix programlarında deneyimli eleman aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Revomac Makine

Sektörün en tecrübeli teknik ekibin ortaklığında kurulmuş, flexible ambalaj makineleri imalat şirketi olan REVOMAC MAKİNE SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.'nin Beylikdüzü işletmesinde görev almak üzere; * Makine parçalarının detaylı imalat teknik resimlerinin hazırlanması, * Me..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Berker Laminat

Mobilya üretimi hakkında bilgi sahibi olan Teknik resim hazırlama ve okuma konusunda tecrübeli, Üretim sektöründe en az 3 yıl deneyimli, Autocad ve Excel programlarını iyi derecede kullanabilen, İnsan ilişkileri kuvvetli, Takım çalışmasına yatkın, Tercihen Meslek..

2016' dan bu yana Makine sektöründe hizmet vermekte olan firmamızda görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip eleman aramaktayız. -Solidworks'ü iyi kullanabilecek, -İmalat ile ilgilenebilecek, -MS Office programlarını kullanabilecek, -B sınıfı sürücü belgesine s..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Arma Bağlantı Sistemleri

Hadımköy mevkiinde bulunan, beyaz eşya ve otomotiv sektörüne çalışan firmamızın mühendislik departmanında yer alacak; *Teknik okulların teknik resim yada makine bölümlerinden mezun *Teknik resim kurallarına hakim *Kumpas vb. ölçü aletlerini kullanabilen *Autocad progr..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Bosphorus Kalıp

Cad programı kullanabilecek veya yetiştirilmek üzere bayan çalışma arkadaşları aranıyor...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Tepa Pano

· Benzer pozisyonda en az 2-3 yıl tecrübesi olan, · Çok iyi derecede SOLİDWORKS poğramını bilen ve 3 Boyutlu Tasarım Programlarını etkin kullanabilen, · MS Office programlarını ( Word/Excel/Powerpoint vs) iyi bilen ve kullanan, · Malzeme Bilgisi olan..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Rota Sızdırmazlık

Meslek Yüksek Okullarının Makine, Makine Resim Konstrüksiyon veya Meslek-Teknik Liselerinin Makine Ressamlığı bölümlerinden mezun olmuş imalat ve tasarım alanında kariyer hedefi olan, ArGe departmanızda çalışmak üzere yeni mezun ve yetiştirilmek üzere askerlik görevini tamamlamış bay çalışma arkadaş..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Bosphorus Kalıp

cad programı kullanabilecek veya yetiştirilmek üzere bayan çalışma arkadaşları aranıyor...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Ekin Makina

Hadımköyde Plastik Enjeksiyon Makinası İmalatı Yapan Firmamızda Solidworks ve AutoCAD Programlarını Çok İyi Seviyede Bilen Makina İmalatı Konusunda Deneyimli Teknik Ressamlar Aranıyor. Çalışma Gün ve Saatleri Hafta İçi 08:00-18:20 Cumartesi-Pazar Günleri Çalışma Yoktur. SSK+MAAŞ+A..