İstanbul Avrupa Teknik Ressam İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Ressam
İstanbul Avrupa / Başakşehir Innova Makina

İkitelli OSB 'de Konveyör Sistemleri İmalatı yapan firmamızda görevlendirilmek üzere; -Makine ve Konveyör konusunda en az 3 yıl tecrübeli -Malzeme bilgisine sahip, talaşlı ve talaşsız imalatı bilen -Autocad ve/veya Solidworks programlarına hakim -Ehliyetli ve seyahat engeli ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Tempo Aksesuar

35 Senedir faaliyet gosteren lider konumdaki Mobilya Aksesuari tasarimi ve imalati yapan firmamizin teknik cizim ve yeri geldiginde grafik işlerini üstlenecek bir takım arkadaşı arıyoruz. Takımımıza katılmak isteyen arkadaşın aşağıdaki özellikleri taşıması gerekmektedir; - ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Balorama Oyun Alanları İmalatı

Oyun alanları tasarım ve imalatında faaliyet gösteren firmamıza teknik çizim, tasarım konularında deneyimli ; - 3DMax(Vray ile), Autocad, Adobe İllustrator,Corel Draw,Adobe Photoshop vs. çizim-tasarım programlarını kullanabilen - Tercihen kalıplama, ölçülendirme konusunda deneyiml..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Bereketsan Makina

AMBALAJ VE PAKETLEME MAKİNALARININ ÜRETİMİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE İMALAT KONUSUNDA DENEYİMLİ - SOLIDWORKS PROĞRAMINI ÇOK İYİ BİLEN, - TEKNİK RESİM KONUSUNA HAKİM, - TARİF ÜZERİNE MAKİNE PARÇALARI ÇİZEBİLECEK, - GÜNCEL TEKNOLOJİ VE İŞ KONULARINI TAKİP..

İstanbul Avrupa / Şişli Yapı Mühendislik İnşaat Ve Ticaret

YAPI MÜHENDİSLİK bünyesinde görevlendirilmek üzere Statik Proje Hesap ve Çizim İçin, -Yapı Meslek Liseleri Yapı Ressamlığı Bölümü Mezunu, -Çalışma düzeni istikrarlı, -Sigara içmeyen, -5 yıllık tecrübeli, -Kendini geliştirmeye gayretli, -Bu işi kendin..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü TTAF ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

BEYLİKDÜZÜ'NDE BULUNAN FABRİKAMIZA; - MESLEK LİSELERİNİN veya ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN OLMUŞ, - SOLIDWORKS PROGRAMINI AKTİF OLARAK KULLANABİLEN, - VERİLEN ÜRÜNÜ ÇİZEBİLECEK, YENİ ÜRÜN DİZAYN EDEBİLECEK, - KUMPAS, MİKROMETRE VB. ÖLÇÜM CİHAZLARINI KULLA..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmamız için Teknik Çizim Sorumlusu istihdam edilecektir. • Üniversitelerin Mobilya vb ilgili bölümlerinden veya en az yüksek okul mezun, • Mobilya projesi çiziminde ve okumasında 2 yıl tecrübeli, • İyi derecede 2D/3D Auto Cad kullanabil..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Berker Laminat

Mobilya ve dekorasyon üretimi yapan firmamıza; Meslek Lisesi, Meslek Yüksek Okulu,Teknik lise veya ön-lisans programlarının Mobilya ve dekorasyon bölümlerinden mezun, Mobilya detaylarına hakim ürün teknik resmini ve detayını çizebilen Autocad iyi derecede kullanabilen ..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Güçlü Makina

Makine imalatını yönlendirebilecek, solidworks ve autocad programlarına hakim Makine Mühendisi veya Makine Teknikeri teknik ressamlar işe alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Kameks Eksantrik Milleri

İstanbul, Esenyurt' ta otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamıza makine teknik ressamı arıyoruz. *Autocad ve Ofis programlarını kullanabilen, *Ölçüm bilgisine sahip (Mikrometre, kumpas, , *Tercihen imalat konusunda tecrübeli, *Askerlik hizmetini tamamlamış veya..