İstanbul Avrupa Teknik Ressam İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Teknik Ressam
İstanbul Avrupa / Bahçelievler Özer Makina

yenibosna daki tekstil makinaları imalatı yapan firmamıza solid works çizim programını iyi derecede bilen teknik ressam alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Dilçağ Mühendislik Makine Ve Yedek Parça

ALKOP SANAYİ SİTESİNDEKİ ( ESENYURT- HADIMKÖY) FİRMAMIZA ; - SOLIDWORKS - AUTOCAD PROGRAMLARI KULLANABİLEN , MAKİNA TASARIMINDA TECRÜBELİ TEKNİK RESSAM ALINACAKTIR. YENİBOSNA-HALKALI-İKİTELLİ VE BAŞAKŞEHİRDEN SERVİS MEVCUTTUR...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Karabay Makina

MYO mezunu ilgili çizim programlarına vakıf teknik ressam arkadaşlar aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Ayel Endüstriyel Makina

ŞİRKET/İŞ TANIMI : Makine projelerini Solidworks programı ile düzenleyerek çizimlerinin lazer kesim ve büküm standartlarına uygun olarak hazırlayacak Makine Teknik Ressamı aranmaktadır. ARANAN NİTELİKLER: -Üniversite veya Endüstri Meslek Liseler..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Elit Mühendislik

İşin Tanımı Gaz Dağıtım Şirketlerinin Şartnamesine Uygun Proje Çizecek, Takibini Yapacak, GASLINE, Programı kullanabilen. Usta Organizasyonu Yapıcak, İşleri Takibini Yapıcak. Aranan Özellikler *Tercihen Askerlik Görevini Tamamlamış, *Gaziosmanpaşa Civarında Oturan,..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Tanlight

Bayrampaşa topçularda aydınlatma armatürleri üretimi yapan firmamıza teknik ressam alınacaktır aranan özellikler -solidworks ve autoced bilmesi -sonuç odaklı ve analitik düşünme yapısına sahip olması -üretimi takip edebilmesi -metal üzerine bilgisi olması..

İstanbul Avrupa / Şişli Bos İnsan Kaynakları

Kemerburgaz da bulunan bir firmamız için, * Çadır Branda üretiminde urunun çizimini yapacak, * Lisesi, Teknik lise veya Üniversitelerin 2 yıllık veya 4 yıllık bölümlerinden mezun, * Konuyla ilgili çizim programlarına hakim, * Takım çalışmasına yatkın , * En az 2 ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Botersan A. Ş.

Firmamız için aşağıdaki niteliklerde takım arkadaşları aramaktayız; • Teknik Eğitim Fakültesi / Makine Resim Konstrüksiyon Öğretmenliği veya Meslek Yüksek Okulu / Makine Resim Konstrüksiyon mezunu, • Üç boyutlu algılama ve çizebilme yeteneğine haiz, • Teknik resim standart..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler 627 Elektrik

İstanbul Bahçelievler Hastane Şantiyemize, Elektrik Shop Drawing ve Hakediş Ataşmanı çizimi yapacak, Tecrübeli Teknik Ressam Aranıyor. * Tercihen Meslek Yüksek Okul veya Meslek Liselerinin Elektrik bölümü mezunu, * Elektrik proje çizim ve dizayn konusunda en az 3 yıl d..

İstanbul Avrupa / Tümü Krompres

Endüstriyel Mutfak Ekipmanları üreten firmamızda istihdam edilmek üzere; Autocad, Solidworks ve MS ofis programlarını iyi derecede kullanabilen, Aktif şekilde araç kullanabilen, Tercihen imalat konusunda tecrübeli, Tercihen İngilizce veya Almanca bilen Üniversite veya ..