İstanbul Avrupa Tezgahtar İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Tezgahtar
İstanbul Avrupa / Şişli Pürtat Anteplioğlu

Şişli ve yeni açılacak Zeytinburnu şubesinde çalışacak deneyimli baklava pasta bölümüne hakim kişiler aranıyor...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Parkkale Gıda Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti

HALKALI VE MİMAROBA MAĞAZALARIMIZDA ÇALIŞACAK DENEYİMLİ TEZGAHTARLAR ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Ege

OYUNCAK ÜRETİMİ YAPAN FİRMAYIZ DEPODA MAL TESLİM EDECEK MAL TESLİM ALACAK KONUSUNDA TECRÜBELİ OTO EHLİYETLİLER TERCİH EDİLECEKTİR . ÇALIŞMA SAATLERİ: 08.30 - 18.30 SSK+YEMEK+YOL PARASI + 1,800 TL MAAŞ İŞYERİMİZ MAHMUTBEYDEDİR. ...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Ligarba Gıda San. Tic. Ltd. Şti

CAFE PATİSSERİE BÖLÜMÜMÜZDE ÇALIŞMAK ÜZERE - GÜLERYÜZLÜ - ARKADAŞALARI İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAK - DÜZEN VE TEMİZLİĞE ÖNEM VEREN - KONUSUNDA DENEYİMLİ VEYE YETİŞTİRİLMEK ÜZERE BAYAN TEZGAHTARLAR ALINACAKTIR. SGK+MAAŞ+ TİP MEVCUTTUR...

İstanbul Avrupa / Şişli Onursan Gıda

BALMUMCU VE MASLAK JANDARMA KOMUTANLIĞI PASTANE KAFE BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK TEZGAHTARLAR ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Das Mobilya

Mobilya mağazamıza bayan satış elemanı aranmaktadır. Dolgun ücret + Yemek..

İstanbul Avrupa / Sarıyer CARREFOURSA

- Ürün bilgisine sahip ve ya yetiştirilmek üzere, - Müşterilerle iyi ilişkiler kuracak, - Pasta ve ekmek reyonun da çalışabilecek, - Reyonu ve depoyu sürekli düzenli ve temiz tutacak, - Görünümüne ve hijyene özen gösteren, - Güleryüzlü..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Derka Restaurant Mado Şubeleri

CAFE SEKTÖRÜNDE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ GARSONLAR ALINACAKTIR. *Asgari İlköğretim mezunu, *Bay veya bayan 33 yaşını aşmamış, *Erkek arayların askerliğini tamamlamış, *Prezentabl,dinamik,güler yüzlü, *Cafe çalışma şartlarına ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek, *..

İstanbul Avrupa / Şişli COOKSHOP

Genel nitelikler: Şubelerimizde yer alan Bakery (pasta,tatlı) bölümünden sorumlu olacak Hazır tatlı, pasta vb. ürünleri sunuma hazırlayacak gerektiğinde tanıtımını gerçekleştirecek Dış görünümüne özen gösteren Diksiyonu düzgün Güler yüzlü, pozitif İnsan ilişkiler..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş KOMŞU FIRIN

Toplum için en doğru, sağlıklı ve lezzetli ürünleri modern mekânlarda tüketici ile buluşturan, İstanbul genelinde 100'e yakın mağazası ile hizmet veren yeni nesil fırıncılığın simgesi Komşufırın bünyesinde görevlendirilmek üzere; Ekip arkadaşları ile uyum içerisinde çalışacak, Ürü..