İstanbul Avrupa Tezgahtar İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Tezgahtar
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Meyan Unlu Mamüller

CARREFOURSA MAĞAZASI İÇERİSİNDE BULUNAN UNLU MAMUL REYONUNDA ÇALIŞACAK BAY-BAYAN PERSONEL..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Doğuş Kuruyemiş

Kuruyemiş sektöründe faaliyet gösteren toptan satış yapan firmamızın beylikdüzü Kavaklı'da bulunan perakende mağazasında çalışmak üzere sorumluluk alabilecek, referans verebilecek, dinamik iş ciddiyeti içerisinde iş yoğunluğuna kolay adapte olabilen ve çalışma düzeninde devamlılığı esas alan şube so..

İstanbul Avrupa / Başakşehir COOK SHOP

Genel nitelikler: Şubelerimizde yer alan Bakery (pasta,tatlı) bölümünden sorumlu olacak Hazır tatlı, pasta vb. ürünleri sunuma hazırlayacak gerektiğinde tanıtımını gerçekleştirecek Dış görünümüne özen gösteren Diksiyonu düzgün Güler yüzlü, pozitif İnsan ilişkiler..

İstanbul Avrupa / Eyüp Migros

GENEL NİTELİKLER En az lise öğrenci, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İŞ TANIMI İstanbul Göktürk lokasyonun da bulunan mağazalarımıza Kasiyer,Tezgahtar,Satış Elemanı kadrolarında görev alacak takım arkadaşları aranmaktadır. Fu..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece İmamoğlu

Tatlı ve baklava satışı için tezgahtar alınacaktır Cennet mahallesi civarında oturanlar..

İstanbul Avrupa / Bakırköy KARAFIRIN

Genel Nitelikler Florya mağazamızda görevlendirmek üzere ''Tezgahtar' işe alımı gerçekleştirilecektir Satış Hedeflerine ulaşabilen, Müşteri odaklı hizmet verebilen, Yiyecek ve içecek sektöründe çalışmayı meslek edinmiş, İletişimi güçlü, diksiyonu düzgün, gülery..

İstanbul Avrupa / Sarıyer TAVUK DÜNYASI

ORJİN AVM DE AÇILACAK OLAN TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZE, DENEYİMİ OLAN MÜŞTERİLERİMİZLE İLGİLENİP YARDIMCI OLABİLECEK VE SATIŞ YAPABİLECEK EKİP ARKADAŞI ALINACAKTIR. ORJİN MASLAK İŞ MERKEZİ SARIYER / İST..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Hitit Börek

1995 yılında kurulan Hitit Börek 22 yılı aşkın bir suredir klasik Türk mutfağına özgü börek çeşitleri, ev baklavası, mantı gibi hamur işlerinin yanı sıra kurabiye çeşitleri, kek ve tart çeşitleri ile hizmet vermektedir. Günlük temin edilebilen zeytinyağlı, salata ve meze çeşitleri dışında özel..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Dilber Giyim

Mağazamızda çalışacak birebir satış yapacak,konuşmayı seven,ikna kabiliyeti kuvvetli,giyimine ve bakımına özen gösteren prezentabl,karşılaştıgı sorunlar karşısında çözüm üretebilme kapasitesi olan,yeri geldiğinde mağazada tek başına karar verebilecek kapasitede,aktif enerjik herzaman güler yüzlü pra..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Migros

GENEL NİTELİKLER En az lise öğrencisi/mezunu, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, 24 saat açık olan mağazalarımızda 3 vardiya olarak çalışabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz. İŞ TANIMI İstanbul ili Kağıthane ilçesinde açılacak olan ..