İstanbul Avrupa Tezgahtar İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Tezgahtar
İstanbul Avrupa / Bakırköy ASLI BÖREK

Bakırköy - CENNET - ASLI BÖREK şubesinde görevlendirmek üzere Gıda mağazacılığı konusunda tecrübeli ; •18 yaşından büyük, •Pozitif, güler yüzlü, dinamik, temiz, •Öğrenmeye ve yeniliklere açık, •Takım çalışmasına ve kişisel gelişime önem veren, •Vardiyalı çalışma..

İstanbul Avrupa / Eyüp Migros

GENEL NİTELİKLER En az lise öğrenci, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İŞ TANIMI İstanbul Göktürk lokasyonun da bulunan mağazalarımıza Kasiyer,Tezgahtar,Satış Elemanı kadrolarında görev alacak takım arkadaşları aranmaktadır. Fu..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Migros

GENEL NİTELİKLER En az lise öğrencisi/mezunu, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İŞ TANIMI İstanbul Zorlu Center AVM'de açılacak olan Macrocenter mağazamızda görevlendirilmek üzere; ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Migros

Genel Nitelikler: Aranan Nitelikler En az lise öğrencisi, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Full Time/ Part Time Kasiyer ve Satış Elemanı olarak görev yapacak kişiler;..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Büyük Beden

Büyük Beden Erkek Giyim mağazasında çalışacak Bay- Bayan Tezgahtar aranıyor. (mağazalara yakın civarda oturanlar) Avcılar mağaza için :0212 4227979 Ahmet Bey 4.Levent mağaza için : 0212 3246565 Murat Bey..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Migros

GENEL NİTELİKLER -Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İŞ TANIMI İstanbul İli Büyükçekmece ilçesinde bulunan mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; Full Time "Kas..

İstanbul Avrupa / Avcılar Migros

Genel Nitelikler: En az lise öğrencisi, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: Full Time/ Part Time Kasiyer ve Satış Elemanı olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Migros

Genel Nitelikler: En az lise öğrencisi, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Full Time/ Part Time Kasiyer ve Satış Elemanı olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Coşkun İç Giyim Mağazası

İstanbul Çeliktepe'de bulunan iç giyim mağazamıza deneyimli,işini sahiplenen,sorumluluk sahibi ve güler yüzlü çalışma arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Hitit Börek

Ataköy'de börek ve pastane sektöründe faaliyet gösteren firmamıza Tezgahtar pozisyonunda çalışacak bayan eleman aranıyor..