İstanbul Avrupa Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Üst Düzey Yönetici

İş TanımıTeknosel Teknolojik Yapı Ürünleri A.Ş.; 1998 yılında İstanbul’da kurulmuş olup; faaliyetlerini üstün kalitede yapı malzemelerinin yurtdışından satınalımı, pazarlanması, satışı ve uygulaması alanlarında sürdürmektedir. Bebek'te bulunan genel merkezimizde..

İstanbul Avrupa / Tümü ETNA YAYINCILIK

İş TanımıEtna Yayıncılık’a ait teknoloji dergilerinde ve/veya teknoloji portalı technotoday.com.tr’de freelance çalışmak üzere teknoloji editörü aranıyor.  Aranan Nitelikler- Teknolojik ürünlere ilgi duyan ve sektördeki geli..

İstanbul Avrupa / Tümü Alışan Şirketler Grubu

İş TanımıLojistik sektöründe lider konumda yer alan şirketimiz için, Bostancı' daki merkez ofisimizde görevlendirilmek üzere; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Alanında en az 4 yıl deneyimine sahip, İyi derecede İngilizce bilen,..

İstanbul Avrupa / Tümü KONURKALE TURİZM

İş TanımıEtiler de bulunan şirketimizin genel müdürlüğü ofisinde görevlendirilmek üzere Şirketin Tüm mali ve Finansman işlerini yürütebilecek projeleri başlatıp sonuçlandıracak,Çözüm odaklı çalışan,Bankalar ve finans kuruluşları karşısında şirketimizi tam yetki ile temsil ede..

İş TanımıFirmamız 1997 yılı itibariyle kurulmuş olup geri dönüşüm sektöründe faaliyetler yürütmektedir. Ambalaj atıklarının kontrolü yönetmeliği çerçevesinde belediyeler ile atık toplama ayırma çalışmaları yapmaktadır. 20. yılına girmek üzere olan firmamız çevreye doğaya ve k..

İstanbul Avrupa / Tümü POLARKON METAL YAPILAR LTD.ŞTİ

İş TanımıYurt içi  ve Yurt dışı İnşaat ve Taahüt işleri yapan firmamızın, Şantiyelerinde görevlendirilmek üzere; Altyapı, üstyapı, betonarme ve çelik konstrsüksiyon yapılar, çatı ve cephe kaplamaları, ince işler, dekorasyon, elektrik ve mekanik tesisa..

İş TanımıSirketimiz Turkiyede yeni teknolojilerde ortopedide lider olup,15 yillik kurumsal altyapisini tamamlamis sirkettir.. Sirketimiz yuksek teknoloji urunlerden  hucresel ,rejenaratif,biyolojik ,ortopedik implantlarda 27 uluslarasi firmanin tek distrubutorudur.Bu ..

İstanbul Avrupa / Tümü KOZMO KİMYA

İş TanımıKOZMO KIMYA , kozmetik ve  kimya sektorunde faaliyet gosteren bir firma olup uretiminin tamamina yakin kismini bir cok ulkeye ihrac etmektedir.calisma ofisi beylikduzundedir.ithalat ihracat dahilde isleme izin belgesi gibi genel muhasebe konusunda deneyimli olan ve h..

İş TanımıŞirketimizin Genel Müdürlüğü'nde görevlendirilmek üzere Tüm Satış ve Pazarlama operasyonunu yönetecek sektörde tecrübesi olan satış ve pazarlama müdürü aranmaktadır. - Satış Planlaması yaparak pazar payını geliştirmek  - Müşteri ve Sa..

İstanbul Avrupa / Tümü İSTANBUL OTTOMAN PALACE

Aranan Nitelikler GENEL MÜDÜRÜ - Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun,(Tercihen turizm işletmeciliği bölümü mezunu)   - İstanbul şehir otelciliğinde çalışmış, satış ve pazarlama tecrübesi olan, - En az 5 yıl turizm ve otelci..