İstanbul Avrupa Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Üst Düzey Yönetici

İş Tanımı Şirket faaliyetlerinin, yazılı ve görsel basın bültenleriyle kamuoyuna duyurulmasını sağlamak. Basın temsilcileriyle yakın iş birliği oluşturmak suretiyle şirket ile ilgili faaliyetler hakkında bilgilendirmek, çalışmalardan periyodik olarak yönetime ..

İstanbul Avrupa / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıUĞUR OKULLARI  ŞUBELERİNE  MÜDÜRLER  AALINACAKTIR.Aranan Nitelikler  ·         Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, ·         MEB atama kriterlerine sahip,/ Meb mevzuatı gereği Okul Müdürü yeterlilikl..

İstanbul Avrupa / Tümü BAHADIRLAR TEKSTİL LTD.ŞTİ.

İş TanımıBUTİK HOTELAranan NiteliklerİSTANBUL ŞİŞLİ'deki,5 YILDIZ KONSEPTİNDE HİZMET SUNAN BUTİK OTELİMİZE,ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN ,DETAYCI,ÇÖZÜM ODAKLI VE DİSİPLİNLİ.OTELCİLİK SEKTÖRÜNDE BENZER POZİSYONDA EN AZ 10 YIL DENEYİ..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıD&D DÖNER Restoran Müdürü /Müdür Yardımcıları arıyoruz. * Ekibini motive etmek, sürekli geliştirmek ve ekibine koçluk yapmak, * Marka bilinci dahilinde yüksek müşteri memnuniyeti oluşturabilecek, * Mağaza sat..

İş Tanımıİş Açıklaması Mercedes-Benz Türk A.Ş.'nin yetkili satıcısı ve servisi olan şirketimizde, otomobil servis ve yedek parça hizmetlerinin sevk ve idaresinden sorumlu olacak "Satış Sonrası Hizmetler Müdürü" istihdam edilecektir...

İstanbul Avrupa / Tümü Empatik İnsan Kaynakları

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz basım-yayın sektörünün önde firmalardan biri olan müşterimiz için ‘‘PAZARLAMA Yöneticisi " aramaktayız.  Müşterilerin ilgisini çekebilecek kitap ve yayın faaliyetleri(içerik, ürün tasarım v..

İstanbul Avrupa / Tümü EXELECT İŞE ALIM HİZMETLERİ

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz akaryakıt alanında faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere Dönemsel (04 Temmuz-29 Temmuz) olarak;   Resepsiyon ve santral görevlerinin yerine getirilmesi, Ofisteki içecekl..

İş TanımıYEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ŞİRKETİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE TAM TASDİK, KDV İADESİ VE DİĞER ÖZEL AMAÇLI RAPORLAR KONUSUNDA BİLGİLİ VE DENEYİMLİ ELEMAN ARANMAKTADIR.Aranan NiteliklerÜniversitelerin Muhasebe İşletme , İktisat veya ilgili b..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıOTEL MÜDÜRÜ Oteller grubumuza ait Beyoğlu bölgesinde, Cihangir de bulunan butik tarzda otelimize Otel Müdürü pozisyonuyla çalışacak takım arkadaşı aramaktayız.Aranan Nitelikler Tercihen üniversitelerin Tu..

İstanbul Avrupa / Tümü Özel Sante Plus Hastanesi

İş Tanımıİstanbul Avrupa Yakasında bulunan Hastanemizde görevlendirilmek üzere,Aranan Nitelikler  Lise ya da üniversitelerin Hemşirelik, Sağlık Memurluğu bölümlerinden mezun, Genel Yoğun Bakım veya Yenidoğan Yoğun Bakım..