İstanbul Avrupa Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Üst Düzey Yönetici
İstanbul Avrupa / Tümü AYYAPI

Aranan NiteliklerTercihen İTÜ mezunu, İngilizce bilen, mesleğinin gerektirdiği programları iyi düzeyde kullanabilen, seyahat engeli olmayan, insan ilişkilerinde başarılı çalışma arkadaşı aranıyor. ..

İstanbul Avrupa / Tümü AYYAPI

Aranan NiteliklerDaha önce mobilya sektöründe çalışmış, mobilya uygulamasını bilen, iş programı yapan ve onu izleyen, fiyat analizi yapabilen, teknik detay çizebilen,  Auto Cad bilen,  seyahat engeli olmayan, mesleğini seven ve ilerlemeyi isteyen adaylar.....

İstanbul Avrupa / Tümü İSTANBUL OTTOMAN PALACE

Aranan NiteliklerSATIŞ MÜDÜRÜ- Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun,(Tercihen turizm işletmeciliği bölümü mezunu)- En az 5 yıl turizm ve otelcilik sektörünün satış alanında tecrübe sahibi,(Yöneticilik deneyimi olan)- Seyahat acenteleri veya tur o..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan NiteliklerBüyük ölçekli gıda üretim şirketinde maliyet muhasebesi tecrübeli, pratik matematik kabiliyeti yüksek, satın alma kontrol, borç alacak - takibi yapacak; sorumluluk alan, uzun soluklu çalışmaya niyetli, bizatihi operasyon içinde yer almayı tercih eden Muhasebe..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, KİMYA sektöründe faaliyet gösteren İSTANBUL'daki firmamızda istihdam etmek üzere aşağıdaki yetkinliklere sahip "Genel Müdür" aramaktayız.    • İşletme Faaliyetlerinin, Kalite Sistem Politikası, Hedefleri ve Pros..

İstanbul Avrupa / Tümü TUREX TURİZM

İş Tanımı Araç filosuna hakim Araçların muayene süreçlerini gerçekleştirebilecek ve takibini yapacak Tercihen TÜVTÜRK araç muayene süreçlerini bilen Araç alım - satım süreçlerini takip edebilecek Araçlar için gerekli piyasa araştı..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıŞirketimiz Hazır Beton ve Taşıma sektöründe hizmet vermektedir. Çok Şubeli olarak çalışmaktayız. Şirketimizin tüm iş makinaları ve araçlarının, Bakım ve Tamir işlerinden sorumlu olacak şubelerdeki atölyelerin iş akımını ve personelini yönetecek Bakım Onarım Müdürü..

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız  otomotiv bayisinde genel müdürlük görevini üstlenecek; *Tüm iş akış süreçlerinde gerekli kontrolleri yapmak, *Pazarlama stratejilerini ve yönetim sistemlerini geliştirmek, *Finansal tabloları değerlendirmek ve gereke..

İstanbul Avrupa / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımı. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, · Tercihen özel okul yöneticiliği deneyimine sahip, · MEB atama kriterlerine sahip,/ Meb mevzuatı gereği Okul Müdürü yeterliliklerine sahip · Resmi işlere ve mevzuata hakim, &m..

İstanbul Avrupa / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıUĞUR OKULLARI BÜNYESİNDE AÇILACAK OLAN ŞUBELER İÇİN MÜDÜR ARANMAKTADIR. Aranan NiteliklerAranan Nitelikler ·         Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, ·         Tercihen özel okul ..