İstanbul Avrupa Web Developer İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Web Developer
İstanbul Avrupa / Şişli Küp Ajans

- PHP ve MSSql ile en az 3 yıl yazılım geliştirmiş, - HTML, Javascript, JQuery, CSS, konusunda bilgi sahibi, -PHP Framework yapıları ile daha önce çalışmış (Zend, Laravel, Symfony), - Teknik dokümanları okuyup anlayabilecek derecede İngilizce bilgisine sahip, - SEO konusunda..

İstanbul Avrupa / Şişli Pdı Dıgıtal Medıa Agency

Adaylar dinamik bir yazılım geliştirme ortamında HTML, .NET(ASPNET, C#) ve MS SQL Server teknolojilerini kullanarak yazılım geliştireceklerdir. En az 2 web tabanlı yazılım geliştirme tecrübesi bulunan, C# , .NET , ASP.NET dilleri ile Microsoft.NET platformunda tecrübeli,..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Gonca Grubu Yazılım Ve Bilişim Teknolojileri

İŞ AÇIKLAMASI Dinamik bir yazılım geliştirme ortamında C# .Net ve MS SQL Server teknolojilerini kullanarak yazılım geliştirilecektir. Yazılımların tasarımından kodlanmasına kadar geçen süreçlerde yer alınacak ve gerektiğinde müşteriler ile iletişim kurulacaktır. İSTENEN YETE..

İstanbul Avrupa / Şişli Salman Bilgisayar Ltd. Şti

WWW.SALMANBİLGİSAYAR.COM.TR sitemii yönetecek world pres siteleri yapabileiccek g..g n11 sahibniden gibi platformları yönetecek google adwords facebook twiter gibi platromlarda reklam ve yönetim yapabilecek grafik tasarımdan anlayan deneyimli arkadaşlar alınacaktır. ..

İstanbul Avrupa / Fatih Bengü Hayat

Başvuru yapacakların çok iyi WORDPRESS tecrübesi olanalar aranmaktadır. Wordpress Tecrübesi olmayanlar lütfen başvuru yapmasınlar. Genel iş tanımı; * Geleneksel Tıp eğitimi ve uygulaması alanında faaliyet gösteren * Takribi 40 adet domain ve web sitesi olan firmamızın; * Dom..

İstanbul Avrupa / Şişli Marka İnteractive

Web Tasarım ve Yazılım Sektöründe 11 yıllık tecrübesi bulunan Nişantaşı'ndaki firmamıza; - En az 2 yıl web tabanlı yazılım geliştirme tecrübesi bulunan, - C#, Asp.NET MVC dillerine hakim ve Microsoft.NET platformunda tecrübeli, - HTML 5, Javascript, CSS, Jquery, Bootstrap k..

3Durak Kimdir? 3D Yazıcı alanında faaliyet gösteren 3Durak mimarlık, endüstriyel tasarım, medikal, mühendislik gibi sektörlere 3D Printing hizmeti vermektedir. Aranan Nitelikler * En az 2 yıl Web tabanlı yazılım geliştirme projelerinde deneyimli. * .Net..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Englısh Park

Firmamızın yazılım departmanında tam zamanlı olarak görev alacak, PHP & MySQL yazılım uzmanı arkadaşlar arıyoruz. Her türlü web tabanlı uygulamayı geliştirip hayata geçirebilecek kadar PHP ve MYSQL bilgisi olan, HTML ve CSS bilgisi iyi derecede, Codeigniter bilg..

İstanbul Avrupa / Eyüp Te Bilişim Yazılım Ve İnternet Hiz.

Lütfen İlanı Dikkatli Okuyup Öyle Başvuru Yapınız. TE Bilişim bünyesinde çalışmak üzere şirket içinde geliştirilmiş Yazımların satış sonrası destek ve çağrı sisteminden gelen hata bildirimleri ve destek talepleri için çözüm üretecek yazılım destek uzmanı arıyoruz. Nitelikle..

İstanbul Avrupa / Tümü Abacı Giyim

Freelance olarak dışardan destek verebilecek bireyler veyahut Şirketlerlede anlaşma yapabiliriz.. Minimum MYO mezunu, Yazılım, donanım, network ve intranet konusunda en az 2-3 yıl deneyimli, ERP Perakende yazılımlarını bilen (Tercihen Sentez ve Nebim, Winner Uygulamaları'na hakim)..