İstanbul Avrupa Web Developer İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Web Developer

Kurumumuz içerisindeki web sitelerine destek olacak arkadaşlar aranmaktadır. Aradığımız özellikler .NET mimarisine hakim olması, Ms SqlServer veritabanında bilgili olması, SEO konularında tecrübeli. tecrübelerine göre Full Time, Part-time veya free..

İstanbul Avrupa / Şişli Firma Adı Gizli

Etkileşimli tasarım & geliştirme alanında projeler geliştiren şirketimize Web Geliştirme Uzmanı (Full Stack Developer) alınacaktır: Web Geliştirme Uzmanı * Mobil cihazlar için responsive kodlama konusunda tecrübeli, * Web teknolojileri konusunda profesyonel deneyime sahip, * ..

İstanbul Avrupa / Şişli A Yapım

A Yapım firmasının aktif ilanlarına veya diğer Web Developer ilanlarına göz atabilirsiniz.A Yapım Web Developer ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Gonca Grubu

İŞ AÇIKLAMASI Dinamik bir yazılım geliştirme ortamında C# .Net ve MS SQL Server teknolojilerini kullanarak yazılım geliştirilecektir. Yazılımların tasarımından kodlanmasına kadar geçen süreçlerde yer alınacak ve gerektiğinde müşteriler ile iletişim kurulacaktır. İSTENEN YETE..

İstanbul Avrupa / Şişli Sanal Yönetmen

Mecidiyeköy 'de / Trump Towers'a yakın firmamızda tam zamanlı çalışacak Web Developer'lar aranmaktadır. Çalışacak arkadaşlardan temel beklentiler şu şekildedir: Hazır CMS Sistemlerini Kullanabilen, Wordpress ve Opencart Konularında Uzman Düzeyde Bilgi Sahibi Ol..

İstanbul Avrupa / Tümü Abacı Giyim

Freelance olarak dışardan destek verebilecek bireyler veyahut Şirketlerlede anlaşma yapabiliriz.. Minimum MYO mezunu, Yazılım, donanım, network ve intranet konusunda en az 2-3 yıl deneyimli, ERP Perakende yazılımlarını bilen (Tercihen Sentez ve Nebim, Winner Uygulamaları'na hakim)..

• Tercihen MYO veya Üniversite Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama veya Bilgisayar Programcılığı ya da ilgili diğer bölümlerinden mezun, • Minimum 1 Yıl Php ve MySql ile web geliştirme konusunda tecrübeli, • Php Frameworkleri (CodeIgniter, Laravel vb.) herhangi birin..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Englısh Park

Yazılım deparmanımızda çalışacak Front-end developer takım arkadaşları alınacaktır. • Front-end development alanında deneyimli • HTML5, CSS/CSS3, JS dillerine hakim • Responsive tasarımlar (bootstrap) konusunda bilgi sahibi • Tasarım yapabilen • Detaylara önem ve..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Pdı Dıgıtal Medıa Agency

Adaylar dinamik bir yazılım geliştirme ortamında HTML, .NET(ASPNET, C#) ve MS SQL Server teknolojilerini kullanarak yazılım geliştireceklerdir. En az 2 web tabanlı yazılım geliştirme tecrübesi bulunan, C# , .NET , ASP.NET dilleri ile Microsoft.NET platformunda tecrübeli,..

Beşiktaş’taki ofisimizde tam zamanlı çalışmak üzere aşağıdaki özelliklere sahip Web developer – Wordpress uzmanı aramaktayız: - Wordpress konusunda uzman, - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun veya mezun olacak, - Html-css'i wordpress'e başarılı bir şekilde giydirebil..