İstanbul Avrupa Web Developer İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Web Developer
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mobilyajı.com

Beylikdüzünde bulunan ofisimizde tam zamanlı + freelancer olarak çalışacak yazılım uzmanları aranmaktadır. Gerekli Nitelikler; C# Asp.Net Asp.Net Mvc MsSql EntityFramework CodeFirst Html Css Jquery (Temel Web Teknolojileri)..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Gonca Grubu

İş Açıklaması Yazılım ekibimizde görevlendirilmek üzere, ekip çalışmasına yatkın, yeni teknolojilere ve gelişmeye açık, analitik düşünme becerisi yüksek, yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek ve aldığı işin sorumluluğunu üstlenebilecek takım arkadaşları aramaktayız. İstenen..

İstanbul Avrupa / Tümü Abacı Giyim

Freelance olarak dışardan destek verebilecek bireyler veyahut Şirketlerlede anlaşma yapabiliriz.. Minimum MYO mezunu, Yazılım, donanım, network ve intranet konusunda en az 2-3 yıl deneyimli, ERP Perakende yazılımlarını bilen (Tercihen Sentez ve Nebim, Winner Uygulamaları'na hakim)..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Literal Web Dizayn

Literal Web Dizayn firmasının aktif ilanlarına veya diğer Web Developer ilanlarına göz atabilirsiniz.Literal Web Dizayn Web Developer ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Tümü Piernet Tekstil Urunleri

Piernet Tekstil Urunleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Web Arayüz Geliştirici ilanlarına göz atabilirsiniz.Piernet Tekstil Urunleri Web Arayüz Geliştirici ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..