İstanbul Avrupa Web Master İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Web Master
İstanbul Avrupa / Fatih Nour Gayrimenkul Ve Genel Ticaret

Fatih'te bulunan firmamız bünyesinde görev alacak Web Tasarım Personeli arıyoruz. Tecrübeli, İyi derecede İngilizce bilen, Dreamweaver, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ve diğer yardımcı grafik programlarını iyi şekilde kullanabilen,..

İstanbul Avrupa / Tümü Marka İsim Fabrikası Limited Şirketi

GRAFİK TASARIM VE WEB ARA YÜZ TASARIM : Corel draw , photoshop gibi tasarım programlarına ileri düzeyde hakim ve bu programları ileri derecede kullanabilen özgün ve görsel tasarım yapabilen, internet ve web ara yüz tasarımı ve projeleri geliştirebilen ,( web tasarım programlama ve kodlama ön bilgisi..

İstanbul Avrupa / Şişli Mucize Güvenlik A. Ş.

ŞİRKETİMİZİN E-TİCARET VE KURUMSAL SİTELERİNİ YÖNETEBİLECEK, E-TİCARET SİTELERİMİZİN ÜRÜN VE KAMPANYA GÜNCELLEMELERİNİ VE TAKİBİNİ YAPABİLECEK, WORDPRESS ve İDEASOFT GİBİ HAZIR CMS PANELİ OLAN YAZILIMLARI KULLANABİLEN, GOOGLE ADWORDS KULLANIMI VE RAPORLAMASINI YAPABİLECEK, N1..

İstanbul Avrupa / Fatih Gökçek Gıda İlaç

Genel nitelikler: *En az 3 yıllık deneyime sahip, *Tema tasarım giydirme konusunda tecrübeli, *HTML5, XHTML, CSS3, XML, JavaScript hakkında bilgi sahibi, *Adobe Photoshop bilen, *Bootstrap ile mobil uyumlu web siteleri hazırlayabilen, *Web/Kullanıcı arayüzü (UI) h..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Servis Hizmetleri

İşletme sahibi olduğumuz birbiriyle bağlantılı olan 2 şirketimiz için: (kombi-klima-beyaz eşya servis ve web tasarım ve reklam ajansı) -Özellikle iş disiplinli olan, freelance kafasından çıkmış -Bilgisine ve tecrübesine güvenen -Mevcut Kombi,Klima ve Beyaz eşya sitelerinin ha..

İstanbul Avrupa / Fatih Bengü Hayat

Başvuru yapacak adayların kesinlikle wordpress eklentileri ve kurulumu konusunda tecrübeli olması gerekmektedir. Geleneksel Tıp ve sağlık sektöründe uygulama ve eğitim alanında faaliyet gösteren firmamızın takribi 60 kadar word pres tabanlı domainleri takip edebilecek güncelliyebilecek..

İstanbul Avrupa / Esenler Btkare Bilişim Hizmetleri

İstanbul, Esenler, Tekstilkent'te bulunan ajansımız için; Css ve Html bilen, Wordpress kullanabilen ve kurulmuş temaları güncel tutabilen, Php'yi wordpress temaları düzenleyecek kadar bilen veya başlangıç aşamasında kullanabilen, Tercihen, photoshop veya fireworks başl..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Balorama Oyun Alanları İmalatı

Hazır Web sitelerimizin güncellemesini yapacak, Tercihen SEO konusunda bilgili, Tercihen Google Adwords reklam ağı hakkında bilgi sahibi, Web site optimizasyonunu gerçekleştirecek, site trafiğini arttırıcı planlama yapıp uygulamasını sağlayacak,temel web teknolojilerine hakim, online satış-pazarlam..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Egen Barkod Etiket

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümlerinden mezun ( Tercihen) Php /MySQL ,HTML ,CSS, Javascript , Photoshop alanında en az 2 yıl deneyim sahibi, Yeni nesil internet teknolojileri konusunda bilgi sahibi( Ajax, HTML5,CSS3,XML Teknolojileri) SEO konusunda bilgi sahibi..

İstanbul Avrupa / Fatih Bengü Hayat

Takribi 40 adet domain ve web sitesi olan firmamızın E Ticaret sitelerinin her türlü kurulumu ve SEO çalışmalarını takib edebilecek A'dan Z'ye word press kurulumu konusunda tecrübeli Adius programı kullanarak basit anlamda video kurgu montaj yapabilecek Indesign programı kul..