İstanbul Avrupa Web Master İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Web Master
İstanbul Avrupa / Bahçelievler Firma Adı Gizli

GENEL NİTELİKLER Merhaba, Yeni Açılacak Olan Medya ve Reklam Ajansımıza Seni Arıyoruz! Çevremizde ve Sektörde Seni Sorduk, İçlerinden Hiçbiri Sana Nasıl Ulaşabileceğimizi Bilmediğinden Belki Bu Yol İle Ulaşırız Diye Düşündük. Bizler Medya ve Reklam Ajansıyız “Web Yazılım” Anlamınd..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Bayrakçı İnşaat

FİRMA BİLGİSİ İnşaat ve Metal sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Bayrakcı İnşaat Metal San. ve Tic. Ltd.Şti.’ nin sürekli olan faaliyetleri arasında Çelik Yapı ve Konstrüksiyon, Metal İşleme işlerinin hazırlanması, üretiminin temini ve satışı bulunur. Bunun y..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Garanti Grup

İstanbul Avrupa yakasında hizmet veren 21 yıllık firmamızda tam zamanlı "Webmaster" arıyoruz. Şirkete ait sitelerle ilgilenebilecek, Görsel tasarımlarını halledebilecek, gerektiğinde yeni wordpress hazır temalar kurabilecek. Seo ' ya yabancı olmayan. En az 3 yıl iş den..

İstanbul Avrupa / Tümü Medya13 İnternet Teknolojileri Ltd Şti

E-ticaret şirketimizin İstanbul ofisinde tam zamanlı çalışmak üzere Yazlımcı/WebMaster alınacaktır -Php programlama diline hakim, -En az 3 yıl profesyonel olarak yazılım geliştirme tecrübesine sahip, -Framework tecrübesi olan -Mysql ve mysqli veri tabanına hakim,..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Sentez Bilişim Web Tasarım Hizmetleri

- Wordpress ve Opencart konusunda Uzman... - Photoshop ve diğer grafik programlarına hakim... - Hazır Temalar için Tema Kurulumu ve İçerik Düzeltmelerini Yapabilen... - Modül Yükleme ve Editleme Yeteneğine Sahip... - Php, Html, MySql, Css, Ajax, Bi..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Frt Su Arıtma

Su arıtma sistemleri ve gazlı içecek makineleri alanında faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere webmaster alınacaktır. • En az Lise ve MYO’ların ilgili bölümlerinden mezun, • Webmaster, seo, optimizasyon uygulamalarında en az 2 yıl deneyimli, • Mesleki bilgi, be..

İstanbul Avrupa / Avcılar Acarnet Bilişim Teknolojileri

12 Yıldır Bilişim Sektöründe hizmet veren Google'nin iş ortağı Acarnet Bilişim Teknolojiler'ne kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar aranıyor. Firmamızın web tasarım bölümünde çalışmak üzere ; - Tercihen Üniversite ve liselerin ilgili bölümlerinden mezun veya sektör tecrü..

İstanbul Avrupa / Esenler Vizyoner Elektronik

E-ticaret/İnternet sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde görevlendirilmek üzere grafik tasarım ve içerik yönetimi görevine atanmak üzere takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır. Aranan Nitelikler Araştırmacı, dinamik, yeniliklere ve gelişime açık E-ticaret sitesi için iç..

İstanbul Avrupa / Esenler Vizyoner Elektronik

E-ticaret/İnternet sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde görevlendirilmek üzere grafik tasarım ve içerik yönetimi görevine atanmak üzere takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır. Aranan Nitelikler Araştırmacı, dinamik, yeniliklere ve gelişime açık E-ticaret sitesi için iç..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sarıçamlar Turizm

A GRUBU SEYAHAT ACENTASI OLAN BÖLGESİNİN EN BÜYÜĞÜ KONUMUNDAKİ ŞİRKETİMİZE; UÇAK BİLETİ VE TATİL TURLARI SATIŞI KONUSUNDA DENEYİMLİ (VEYAHUT YETİŞTİRİLMEK ÜZERE) UZUN SOLUKLU ÇALIŞMAK İSTEYEN, KARİYER HEDEFİ OLAN, MÜŞTERİ ODAKLI ÇÖZÜM ÜRETEBİLEN, İLETİŞİM YÖNÜ..